Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Epifanie Norocel, a încetat din viață

Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Epifanie Norocel, a încetat din viață
Publicat: 08/01/2013, 11:30
Actualizat: 06/09/2019, 03:10

UPDATE 9.52: Cauza morții

Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, Înalt Preasfințitul Epifanie Norocel, a încetat din viață, luni seară, la vârsta de 80 de ani, în timp ce se deplasa spre Mănăstirea Brazi, din orașul vrâncean Panciu.

Conform primelor informații, înaltului ierarh i s-a făcut rău în drum spre Panciu, în timp ce se deplasa la Mănăstirea Brazi.

———————————————————————————————

CITEȘTE ȘI:

VESTE TRAGICĂ: o cunoscută PREZENTATOARE TV din România A MURIT!

MESAJ CUTREMURĂTOR al lui Jojo. Cum își ia ADIO de la omul care i-a marcat viața

AFACEREA „SOȚIA ȘI PAROHIA”. Cum își caută neveste VIITORII PREOȚI „Motanul Dănilă”, „Drăcușorul Cristian” și „Alec – la suflet copil, în rest bărbat”

BISERICA FACE PACTUL CU INTERNETUL. Drumul banilor din pomelnice online: 1 euro acatistul de o zi, 24 de euro abonamentul la pomenire pe o lună

———————————————————————————————

Imediat, la fața locului a fost chemată ambulanța, prin intermediul Serviciului Unic de urgență 112, iar arhiepiscopul Epifanie Norocel a fost transportat la spitalul din Panciu, unde medicii au încercat resuscitarea acestuia, însă înaltul ierarh a murit, decesul fiind constatat în jurul orei 19.45, potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Vrancea și Poliției locale.

Arhiepiscopul Epifanie Norocel împlinise 80 de ani la jumătatea lunii decembrie 2012.

Până la ora transmiterii acestei știri, medicii nu au făcut publice cauzele decesului IPS Epifanie Norocel.