Au refuzat să creadă că este mort! O familie de indieni a locuit în casă cu un cadavru timp de 18 luni

Au refuzat să creadă că este mort! O familie de indieni a locuit în casă cu un cadavru timp de 18 luni
Sursă Foto - Themirror
Publicat: 27/09/2022, 12:27

O familie de indieni a trăit cu un cadavru în casa lor timp de 18 luni. Persoanele respective au refuzat să creadă decesul, astfel încât, aceștia chiar l-au spălat de mai multe ori.

Rudele au curățaț frecvent corpul cu soluție de curățare, deoarece refuzau să creadă că este mort, chiar dacă persoana respectivă decedase în urma unui atac de cord în Kanpur, Uttar Pradesh.

Bărbatul, cunoscut doar ca Vimlesh, a fost dus la spitalul Moti pe 19 aprilie anul trecut. Dar, în mod tragic, a murit două zile mai târziu din cauza unui atac de cord.

Cu toate acestea, în ciuda faptului că i s-a prezentat un certificat de deces, familia a refuzat să creadă că Vimlesh era mort și, în schimb, credea că este în comă.

Oficialii de la Departamentul de Sănătate au încercat să intre în casă și au descoperit la ce au apelat aceștia pentru a conserva corpul. Ei au alertat apoi poliția.

Familia a folosit un produs de curățare pe pielea lui Vimlesh, care pare să fi oprit creșterea bacteriilor din organism – prevenind procesul de putrefacție. De asemenea, au ținut aerul condiționat pornit 24 de ore pe zi. Mai mult, rudele îi făceau celui decedat masaj cu ulei în mod regulat, potrivit Themirror.com.

Un bărbat a trăit lângă cadavrul soției sale timp de 21 de ani

Soția unui bărbat, Chan Chanwatcharakarn a murit în anul 2001, din cauza unui anevrism cerebral.

Chan a pus trupul soției într-un sicriu și l-a luat acasă, în Bangkok. A ținut-o alături de el timp de 21 de ani, într-o casă de mici dimensiuni, ce aduce mai mult cu o magazie, scrie sursa citată.

În tot acest timp, Chan i-a povestit despre problemele sale, ca atunci când femeia încă era în viață.Însă, pe măsură ce a îmbătrânit, bărbatul a început să se teamă că va muri fără să organizeze funeraliile soției decedate.

Ajuns la 72 de ani, bărbatul a cerut ajutorul unei fundații, care s-a ocupat de funeraliile femeii, în luna aprilie.

Chan și-a luat adio de la partenera sa, după ce a păstrat rămășițele ei timp de mai bine de două decenii, în ceea ce el a descris drept „o demonstrație a iubirii eterne”.

Cenușa femeii a fost plasată într-o urnă, pe care Chan a spus că o va păstra tot restul vieții.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase