Avocat: Dincă nu știe ale cui sunt oasele. Localizează fetele după perioadele anului. Omul este aproape mai manipulator decât specialiștii poliției

Avocat: Dincă nu știe ale cui sunt oasele. Localizează fetele după perioadele anului. Omul este aproape mai manipulator decât specialiștii poliției
Publicat: 05/08/2019, 18:15

Tonel Pop a spus, luni, la Caracal, că în timpul căutărilor de luni s-au găsit „rămășițe în același sistem la ambele fete”, respectiv arse.

„Se fac analize, este de văzut ale cui sunt. El nici nu este sigur ale cui sunt, localizează fetele după anumite perioade din an: din mai, din cutare. (…) El nu știa să spună numele, nu știa să identifice: asta e fata din luna cutare, le are pe luni, pe perioade”, a spus avocatul.

Întrebat dacă este posibil să existe mai mult de două victime, acesta a răspuns afirmativ, adăugând încă că Dincă, până una alta, a vorbit despre a doua persoană și a indicat o locație unde s-au găsit „niște resturi”.!

Chestionat, de asemenea, despre o declarație anterioară, în care a spus că Dincă minte mult, avocatul a detaliat: „Absolut! Minte foarte mult, dar din când în când psihologii poliției au reușit să îl determine să mai spună și adevărul. (…) Oamenii aceștia chiar își fac treaba de această dată. La un moment dat nici apă nu am avut, pentru că apa pe care au avut-o au păstrat-o pentru Dincă, ca nu cumva să spună că nu a fost bine”.

Tonel Pop a fost întrebat și dacă anchetatorii se gândesc la mai multe fete și a răspuns „toată lumea se gândește la mai multe fete. Modul de operare este unul cinic și pare în serie, nu pare un mod ocazional, pare un mod de criminal în serie”.

Potrivit avocatului, verificările vor continua luni, iar pe parcursul zilei de luni au fost găsite noi probe: „Se caută și în continuu se găsesc probe. Vă dați seama când vor începe să sepe acele buncăre și puțurile pe care le are el betonate, va fi o muncă titanică. Apreciez trei luni de zile cel puțin”.

Avocatul a precizat că nu a auzit ca Gheorghe Dincă să cedeze nervos, dimpotrivă, „pare calm. Anchetatorii au reușit să empatizeze cu el și au reușit să scoată adevărul”.

Întrebat dacă Dincă s-a jucat până acum cu anchetatorii, Tonel Pop a spus: „omul este foarte inteligent, este aproape mai manipulator decât specialiștii poliției”.

Luni, anchetatorii l-au dus pe Dincă în pădurea de lângă Caracal unde au fost găsite rămășițele umane, după ce le-a spus procurorilor că a abandonat mai multe lucruri acolo, potrivit unor surse judiciare. Indiciile duceau către Luiza Melencu, dispărută din luna aprilie și care se presupune că ar fi a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au încercat în ultimele zile să fixeze prezența Luizei la domiciliul bărbatului.

Sâmbătă, procurorii DIICOT au anunțat, oficial, că în urma analizelor Institutului Național de Medicină Legală a oaselor ridicate de la domiciliul lui Gheorghe Dincă, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al Alexandrei Măceșanu.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
Anunț-îngrijorător despre Kate Middleton, după ce a spus public că are cancer! Starea ei de...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea se aplică deja în toată România. Este informația momentului pentru toți românii
Cum să faci 1 milion de euro în 5 ani! Discuție cu analistul financiar Iancu...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A vrut să experimenteze pe copil". Un tată și-a lăsat bebelușul să moară de foame...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cercetătorii au găsit o genă care protejează împotriva Alzheimer