Băiețelul de 8 ani din Alba, căutat de polițiști, a fost găsit

Băiețelul de 8 ani din Alba, căutat de polițiști, a fost găsit
Publicat: 23/09/2019, 22:38

Potrivit IPJ Alba, copilul a fost găsit, luni seara, la aproximativ două ore de când mama lui a anunțat că acesta nu a mai ajuns acasa, de la școală, iar polițiștii au început căutările.

„Minorul a fost găsit în municipiul Alba Iulia, în apropiere de terasă. A fost preluat de polițiști care fac verificări pentru a stabili dacă a fost victima vreunei infracțiuni. Starea lui este bună”, a declarat Luminița Prodan, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Polițiștii din Alba au fost anunțați, luni seara, despre dispariția băiatului în vârstă de 8 ani și au început căutările.

Sesizarea a fost făcută de mama copilului care a anunțat că acesta a plecat, luni, de la școală, în jurul orei 9.00, dar nu a mai ajuns acasă.

Știrea inițială

Polițiștii din Alba caută un copil de opt ani, care nu a mai ajuns acasă, de la școală. Polițiștii au fost anunțați despre dispariția băiatului luni seara și au început căutările.

Potrivit IPJ Alba, băiatul de opt ani a plecat, luni, de la școală, în jurul orei 9.00, dar nu a mai ajuns acasă.

Polițiștii au fost sesizați, luni, la ora 20.00, de către mama băiatului, că acesta nu a mai ajuns acasă și au început căutările.

Băiatul se numește Găldean Iulian Cristian, are 8 ani și este din Alba Iulia. Copilul are 1,30 metri înălțime, greutatea de 30 de kilograme și păr negru, tuns scurt.

Potrivit polițiștilor, în momentul dispariției băiatul purta pantaloni gri, hanorac alb cu glugă și era încălțat cu teniși.

„Polițiștii au demarat activitățile de căutare, în vederea depistării minorului, iar acesta a fost dat în urmărire. Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lui sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a declarat Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase