Bărbat din Bacău, reținut după ce i-a tăiat gâtul cu securea tatălui său fiindcă nu i-a dat bani

Bărbat din Bacău, reținut după ce i-a tăiat gâtul cu securea tatălui său fiindcă nu i-a dat bani
Publicat: 17/03/2014, 21:23
Actualizat: 09/02/2016, 18:57

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, crima s-a petrecut în casa unei vecine cu care victima, un bărbat de 77 de ani, avea o relație de concubinaj, femeia asistând la întreaga scenă de cruzime în care tânărul de 37 de ani i-a tăiat gâtul cu o secure tatălui său, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tânărul nu a părăsit locuința, ci i-a așteptat pe anchetatori, cărora le-a povestit că a recurs la acest gest pentru că tatăl său a refuzat să-i dea banii pe care cei doi îi câștigaseră împreună muncind cu ziua în sat.

„Autorul crimei a fost reținut și ulterior internat în Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Bacău, urmând a fi efectuată o expertiză psihiatrică în acest caz. Dacă se va dovedi că tânărul a avut discernământ în momentul comiterii faptei, atunci se va dispune măsura arestării preventive”, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, Felix Bănilă.

Potrivit acestuia, tânărul de 37 de ani figurează în evidențele medicilor specialiști cu probleme psihice, acesta suferind de schizofrenie.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase