Bărbat găsit mort în casă după ce și-ar fi pus capăt zilelor. Avea lângă el o armă de vânătoare

Bărbat găsit mort în casă după ce și-ar fi pus capăt zilelor. Avea lângă el o armă de vânătoare
Sursa foto: Shutterstock/ Foto ilustrativ
Publicat: 21/09/2022, 21:29
Actualizat: 21/09/2022, 21:45

Un bărbat din comuna Uliești, județul Dâmbovița, a fost găsit mort în casă după ce s-ar fi împușcat în cap cu o armă de vânătoare. Din primele informații, bărbatul era fost director ARPECHIM Piteşti și și-ar fi pus capăt zilelor în urma unei depresii.

Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, a fost găsit fără suflare, cu o rană în zona capului, în locuința sa din localitatea dâmbovițeană Uliești de către o femeie, care a alertat poliția.

Ajunși la fața locului, polițiștii din cadrul Poliției Rurale Petrești l-au găsit pe bărbat într-o baltă de sânge, iar lângă el era o armă de vânătoare, cu care se crede că și-ar fi pus capăt zilelor.

”Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în comuna Uliești, unde, într-o cameră a unei locuinței, au descoperit un bărbat, în vârstă de 68 de ani, decedat, acesta prezentând o leziune prin împușcare, în zona capului”, transmite IPJ Dâmbovița.

Bărbatul era deținător legal al unei arme de vânătoare, au mai transmis polițiștii.

Potrivit apropiaţilor, bărbatul suferea de depresie şi ar fi recurs la acest gest extrem după ce ar fi fost diagnosticat cu cancer, informează antena3.ro.

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.