Bărbatul care a căzut vineri în Dâmbovița a murit la Spitalul Universitar București

Redactor:
Roxana Rosu
Bărbatul care a căzut vineri în Dâmbovița a murit la Spitalul Universitar București
Bărbatul de 45 de ani, căzut vineri seara în Dâmbovița și salvat de un paramedic SMURD, a murit la Spitalul Universitar București, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva. Reprezentanții spitalului spun că bărbatul a ajuns în șoc hipotermic și cu pneumonie de aspirație prin înec.

Bărbatul a fost transportat vineri seară la Spitalul Universitar București, după ce a fost salvat de un paramedic SMURD, care a sărit în apă după el, până să ajungă scafandrii.

El a ajuns a ajuns la spital în șoc hipotermic și cu pneumonie de aspirație prin înec. În ciuda tuturor eforturilor medicilor de a-l salva, bărbatul a decedat, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanții spitalului.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov a anunțat, vineri seară, că un bărbat de aproximativ 45 de ani a căzut în râul Dâmbovița, la stăvilarul Ciurel, la fața locului fiind trimise două echipaje SMURD și scafandri.

Pentru că bărbatul era departe de mal și nu putea ieși din apă, iar scafandrii nu ajunseseră, un paramedic SMURD a sărit în apă și l-a scos pe acesta la mal, ajutat de alți membri ai echipajului.

Victima a fost scoasă din apă inconștientă. După ce i-au fost făcute manevre de resuscitare, bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar București.

Paramedicul care a sărit în apă după victimă, Sorin Cobzaru, este de la echipajul SMURD Bujoreni.

 

Inchide