Bărbatul din Arad care și-a înjunghiat fosta iubită și pe fratele acesteia a încercat să se sinucidă după gratii

Bărbatul din Arad care și-a înjunghiat fosta iubită și pe fratele acesteia a încercat să se sinucidă după gratii
Publicat: 11/07/2019, 22:53

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul care a înjunghiat, în urmă cu o săptămână, două persoane, pe fosta concubină și pe fratele acesteia, care ulterior a murit, în localitatea Nădab, din județul Arad, a încercat, joi, să se sinucidă.

Tânărul de 32 de ani s-a folosit de un cearșaf în încercarea de a se spânzura în camera de detenție a Inspectoratului de Poliție Arad. Bărbatul a fost observat la timp de către cei care îl supravegheau, fiind transportat cu o ambulanță în stare gravă la Spitalul Județean Arad.

Tânărul se afla în arestul Poliției după ce, săptămâna trecută, a înjunghiat două persoane, pe fosta sa concubină și pe fratele acesteia, în localitatea Nădab, iar în momentul în care a fost găsit de polițiști a încercat să se sinucidă și s-a tăiat cu cuțitul.

Cei trei au fost transportați la Spitalul Județean Arad, fata de 24 de ani având o rană superficială în zona toracelui, iar agresorul o plagă înjunghiată în abdomen. Fratele fetei, un tânăr de 22 de ani, care fusese înjunghiat în zona inimii, a murit, după o zi, la spital.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase