BOOKFEST 2020 | Salonul Internaţional de Carte a fost anulat

Redactor:
Gândul
BOOKFEST 2020 | Salonul Internaţional de Carte a fost anulat
Salonul Internaţional de Carte Bookfest 2020 a fost anulat (FOTO - Arhivă)

Ediţia de anul acesta a Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2020 a fost anulată. Evenimentul era programat în perioada 27-31 mai.

Asociaţia Editorilor din România anunţă că, având în vedere prelungirea stării de urgenţă pentru încă 30 de zile, până la jumătatea lunii mai, anulează cea de-a XV-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest.

„O sărbătoare a cărţii are în centrul său bucuria împărtăşită în jurul cuvântului tipărit şi al autorilor acestuia şi nu putem permite ca un astfel de eveniment să fie umbrit de vreun risc sanitar pe care îl putem evita. Mulţumim tuturor iubitorilor de carte ce fac posibilă existenţa Salonului Internaţional de Carte Bookfest şi sperăm să ne putem reîntâlni, în condiţii normale, la următoarele ediţii Bookfest”, spun organizatorii, potrivit unui comunicat remis Mediafax.

Bookfest este considerat cel mai important salon de carte din România, la ediția din 2019 fiind prezenţi peste 150 de expozanţi, programul celor cinci zile cuprinzând peste 400 de evenimente, de la lansări şi dezbateri până la proiecţii cinematografice şi evenimente interactive.

FOTO – Facebook

Inchide