Bunicul Luizei, internat la Cardiologie. Mama ei, încă sub supraveghere la UPU

Bunicul Luizei, internat la Cardiologie. Mama ei, încă sub supraveghere la UPU
Publicat: 28/09/2019, 10:08

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Craiova, Cristina Geormăneanu, a declarat pentru MEDIAFAX că bunicul Luizei Melencu a fost internat la Cardiologie.

În ce o privește pe mama Luizei Melencu, aceasta este încă sub supraveghere la UPU, urmând să fie reevaluată.

Cel mai probabil femeia va fi externată sâmbătă.

Vineri seara, mama și bunicul Luizei au fost duși la Spitalul Județean de Urgență din Craiova cu o ambulanță pentru victime multiple de la ISU Dolj, după ce anterior au refuzat transportul cu Ambulanța.

Cei doi au acuzat stări de rău, după ce jandarmii au încercat să o ia cu forța pe mama Luizei. Bunicul Luizei și-a turnat benzină pe el de două ori.

Cei doi s-au simțit rău în timp ce jandarmii se aflau în curtea lor ca să pună în aplicare un mandat prin care Monica Melencu trebuia dusă la sediul DIICOT Craiova pentru recoltarea de noi probe biologice.

Potrivit medicilor, cei doi prezentau o stare de lipotimie și trebuiau duși la spital pentru investigații suplimentare și pentru tratament.

Ulterior, polițiștii au întomit un proces verbal în care au consemnat că mandatul de aducere pe numele Monicăi Melencu nu poate fi pus în executare, în urma concluziilor medicilor.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase