CA-N FILME. O româncă a fost condamnată la ani grei de închisoare după ce luni de zile a încercat să își ucidă soțul cu doze mari de Paracetamol! Amantul-complice a primit o pedeapsă și mai mare

Redactor:
Gandul
CA-N FILME. O româncă a fost condamnată la ani grei de închisoare după ce luni de zile a încercat să își ucidă soțul cu doze mari de Paracetamol! Amantul-complice a primit o pedeapsă și mai mare
O româncă a fost condamnat la ani grei de închisoare după ce luni de zile a încercat să își ucidă soțul cu doze mari de Paracetamol! Amantul-complice a primit o pedeapsă și mai mare / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ

O româncă și amantul ei au pus la cale un plan ca-n filme de ucidere a soțului ei – luni de zile i-au pus în mâncare sute de pastile de Paracetamol. Curtea Federală din Elveția i-a condamnat definit pe cei doi la închisoare la patru ani după cumplitele fapte.

Curtea Federală din Eleveția i-a condamnat definitiv pe româncă și pe amantul care au fost fost găsiți vinovați de tentativă de omor. Se pare că în perioada mai – august 2016, cei doi au mărit doza de Paracetamol a victimei, medicament pe care oricum obișnuia să îl ia, punându-i-l în mâncare, relatează TdG Suizze.

Plan de asasinare ca-n filme

În cadrul anchetei, au fost supuse analizelor specifice fire de păr ale victimei. Rezultatele acestora au arătat că bărbatul avea în organism doze mult mai mari de paracetamol decât cele pe care le lua voluntar. În timp, aceste doze ar fi urmat să îl ucidă. În plus, Curtea a avut ca dovezi și mesajele de Whatsapp dintre româncă și amantul ei, în care vorbeau des despre uciderea soțului și modul în care intenționau să-l ucidă – creșterea dozei de Paracetamol.

Românca, în vârstă de 38 de ani la momentul săvârșirii faptelor, și amantul ei elvețian, în vârstă de 45 de ani la acea vreme, au fost condamnați definitiv pentru tentativă de otrăvire. Se pare că cei doi sperau ca dozele din ce în ce mai mari să îi provoace bărbatului o insuficiență renală gravă urmată de deces.

A supraviețuit otrăvirii, dar nu și șocului

Curtea Federală i-a condamnat definitiv pe cei doi aprobând decizia Curții Supreme din Zug. Astfel, românca a primit o condamnare de 9 luni și 7 ani de închisoare iar amantul ei una de 10 ani.

Soțul româncei a supraviețuit tentativei de otrăvire, însă a murit în urma unui atac de cord pe care l-a avut în timpul procesului din prima instanță – Tribunalul Penal din Zug, în decembrie 2017.

Loredana Groza, BEATA MANGĂ la ieșirea din club. S-a luat la trântă cu băutura și...
FOTO. Gabriela Prisăcariu, iubita lui Dani Oțil, complet dezbrăcată în pat! I-a înnebunit pe toți!
Au găsit un tanc îngropat în pădure. Au săpat iar când l-au deschis au rămas...
Are cancer! Primele imagini cu actrița iubită de toată lumea după ce a dat vestea...
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
Proiectele celei mai tinere primărițe din România, la 24 de ani: o echipă de fotbal...
Care este legătură între rechini şi vaccinul împotriva coronavirusului
Dominic Fritz a învățat limba română la o casă de copii, unde a fost voluntar....
Loredana Groza, BEATA MANGĂ la ieșirea din club. S-a luat la trântă cu băutura și...
Au găsit un tanc îngropat în pădure. Au săpat iar când l-au deschis au rămas...
REGINA fără pic de RUȘINE care a SCANDALIZAT o țară întreagă la numai 27 de...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Horoscopul zilei de mâine! Zodiile care își dau viața peste cap
În sfârșit! Dincă a recunoscut astăzi ce i-a făcut, de fapt, Alexandrei Măceșanu
Secretul unei relații durabile. 7 metode științifice pentru o căsătorie fericită
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide