Călin Popescu Tăriceanu, mesaj dur pentru actuala putere: „Klaus, Ludovic, să știți că nu am uitat…”

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj dur pentru actuala putere: „Klaus, Ludovic, să știți că nu am uitat...”
Călin Popescu Tăriceanu, mesaj dur pentru actuala putere: „Klaus, Ludovic, să știți că nu am uitat...”
Publicat: 22/08/2020, 14:19

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE și totodată candidat la Primăria Capitalei, a transmis un mesaj tranșant actualei puteri, legat de administrarea precară a crizei coronavirusului. „Vă este vreun pic rușine?”, îl întreabă Tăriceanu pe președintele Klaus Iohannis, acuzând guvernul că semnează „contracte dubioase”.

„Klaus, Ludovic să știți că nu am uitat că încă nu ați adus măștile pentru persoanele cu venituri mici! Vă simțiți puțin, dar măcar puțin vinovați pentru că avem 1400 de noi infectați în fiecare zi sau totul este din cauza nenorocitei de opoziții și a „inconștienților” de la CCR?

Tăriceanu: „De ce întârziați cu măștile?”

Vă este vreun pic rușine că după ce semnați contracte dubioase, pe care Parchetul se face că nu le vede, nici măcar nu mai livrați ceea ce noi toți am plătit deja? De ce întârziați cu măștile? Nu v-ați înțeles la comisioane?

Simțiți vreun pic de solidaritate cu oamenii care au nevoie de măști? Eu propun să le dați banii pe lunile acestea în care erați obligați să le dați măști, dar v-a durut în cot! Și o să-și cumpere ei măști, pentru că voi e clar că nu sunteți în stare să le aduceți.”, transmite Tăriceanu pe Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu, despre Klaus Iohannis și ”generația pierdută”: ”Politrucii de la guvern trebuie să asculte și alte opinii, nu doar ale celor care le cântă în strună”

Redeschiderea școlilor provoacă îngrijorare – din cauza pandemiei de coronavirus -, iar Călin Popescu Tăriceanu nu ascunde că trăiește o astfel de stare în condițiile în care și fiul său, Tudor, ar trebui să meargă la școala pregătitoare. ”Pseudo-soluțiile” descoperite de Klaus Iohannis, și de guvernul condus de Ludovic Orban, scrie liderul ALDE, nu inspiră ”încredere”.

Călin Popescu Tăriceanu insistă asupra faptului că este foarte greu, dacă nu chiar imposibil, să impui unui copil să stea cu masca medicală pe față timp de 5-6 ore pe zi. Nici adulții nu reușesc asta, iar atunci când este vorba despre copii totul devine mult mai complicat.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase