Cântăreața Daniela Cușnir a fost înmormântată

Cântăreața Daniela Cușnir a fost înmormântată
Cântăreața Daniela Cușnir a fost înmormântată ieri
Publicat: 19/09/2020, 17:18
Actualizat: 06/04/2021, 15:51

Cântăreaţa Daniela Cuşnir (24 de ani), decedată luni dimineața în urma unui accident de circulație, a fost înmormântată vineri  în localitatea Călinești-Enache, situată în județul Suceava.

Cântăreața a murit într-un accident de circulație

Cântăreața Daniela Cușnir, decedată luni dimineața în urma unui accident de circulație, a fost înmormântată ieri în localitatea Călinești-Enache, situată în județul Suceava. 

La înmormântarea artistei au fost prezente rudele, prietenii și colegii de breaslă. Fostul său coleg de formație, Vlad Babir, care a adormit la volan și a provocat accidentul mortal, a fost și el prezent la inmormântare.

Fanii postează în continuare mesaje pe pagina de Facebook a cântăreței de muzică populară: “Fată dragă și scumpă, Daniela Cuşnir, astăzi, în loc să mă întorc acasă veselă cu o cutie de prăjituri de la nunta ta, m-am întors acasă de la ultima întâlnire cu tine, cu lacrimi în ochi, cu un colac, un prosop și – o lumânare. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris una dintre admiratoarele acesteia pe rețeaua de socializare.

Medicii nu au putut face decât să constate decesul cântăreței

La volanul mașinii în care se afla artista era un tânăr de 19 ani, care a pierdut controlul direcției de mers, părăsind șoseaua și acroșând un autoturism parcat. La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale si o ambulanta SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ, însă nu i-au mai putut salva viața tinerei care intrase în stop cardio-respirator. Șoferul a fost transportat la spital conștient, unde a declarat că a adormit la volan.

Polițiștii fac cercetări în continuare în cadrul unui dosar penal deschis pentru ”ucidere din culpă” și ”vătămare corporală din culpă”.

Daniela Cușnir cânta într-o formație de muzică populară

Daniela Cușnir se întorcea de la o petrecere care a avut loc la Coșna și mai avea doar un kilometru până să ajungă acasă, când s-a produs tragicul accident.

Tânăra cânta muzică populară în Dorna Band, iar șoferul de 19 ani este violinist în formație. Daniela Cușnir a debutat pe scenă în anul 2011, la vârsta de 15 ani și a obținut numeroase premii la concursuri folclorice.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase