Carmen Dan, mesaj pentru Liviu Dragnea de ziua lui: „Cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze” – FOTO

Carmen Dan, mesaj pentru Liviu Dragnea de ziua lui: „Cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze” - FOTO
Carmen Dan, mesaj pentru Liviu Dragnea de ziua lui: „Cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze” / Sursă FOTO: Andreea Alexandru - Mediafax Foto
Publicat: 29/10/2020, 09:36
Actualizat: 29/10/2020, 09:54

Fostul ministru de Interne Camren Dan i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea, fost lider PSD, cu ocaziza zilei sale de naștere pe care și-a celebrat-o incarcerat fiind în penitenciarul Rahova. Aceasta susține că l-a găsit „acelaşi om puternic şi semeţ”.

Carmen Dan i-a transmis lui Liviu Dragnea miercuri, 28 octombrie, cu ocazia zilei sale de naștere, un mesaj printr-o postare de Facebook în care subliniază faptul că nu i-a fost niciodată rușine de eticheta „omul lui Liviu Dragnea”. Aceasta îi transmite că nu i-a fost rușine să lucreze ani de zile alături de el.

Carmen Dan: Nu mi-a fost niciodată rușine de eticheta „omul lui Liviu Dragnea”!

„Niciodată nu e prea târziu pentru un gând, o vorbă sau o întâlnire, mai ales când e vorba despre oameni care au ales să facă bine atâtor semeni. Pentru cei mai mulţi, Carmen Dan este «omul lui Liviu Dragnea». Niciodată nu mi-a fost ruşine de o astfel de etichetă, cu atât mai puţin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulţi ani de zile. De altfel, dacă mă raportez strict la ultimii 4 ani şi mă uit în rândurile colegilor mei din PSD (partid pe care nu l-am părăsit, aşa cum citeam zilele trecute în presă), îmi este foarte greu să nu identific «oamenii lui Liviu Dragnea». Pentru a nu detalia, spun doar că şi atunci preşedintele partidului îşi dădea OK-ul final pe listele parlamentare şi mă întreb acum dacă nu cumva parlamentarii PSD actuali nu erau în egală măsură oamenii lui Dragnea în decembrie 2016? Chiar şi cei care astăzi au funcţii de conducere. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viaţa merge înainte. Şi cel mai important cred că este să nu regreţi nimic din ce ai făcut, ci doar să înveţi continuu. Despre oameni şi despre fapte”, transmite fostul ministru de Interne pe Facebook.

De asemenea, Carmen Dan susține că a regăsit „acelaşi om puternic şi semeţ, pe care cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze”.

„Cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze”

„Acestea sunt doar o parte din gândurile pe care astăzi am ţinut să le împărtăşesc cu Liviu Dragnea. De ce astăzi? Pentru că aşa cum fac de mai bine de 20 de ani pe data de 28 octombrie, am ales să fiu şi în acest an aproape, atât cât s-a putut, de omul Liviu Dragnea, căruia i-am urat mulţi ani cu sănătate, alături de cei dragi. Am regăsit acelaşi om puternic şi semeţ, pe care cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze, mai ales în această zi”, mai scrie aceasta pe rețeaua de socializare.

Carmen Dan, mesaj pentru Liviu Dragnea de ziua lui: „Cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze” - FOTO
Carmen Dan, mesaj pentru Liviu Dragnea de ziua lui: „Cei care îl hulesc astăzi şi îi pronunţă numele în şoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze”

Un alt prieten și coleg al lui Liviu Dragnea care i-a urat un mesaj de ziua lui este Codrin Ștefănescu, care a declarat pentru Gândul.ro că fostul șef al PSD are mari probleme de sănătate, și, mai mult, risca să fie singur de ziua lui, pentru că procedurile de vizită sunt complicate.

Liviu Dragnea a împlinit miercuri, 28 octombrie, 58 de ani.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Ce pastile a ingerat Adrian Mititelu Jr.! A fost în comă 10 ore, iar medicii...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Pensionarea anticipată. Penalizările care se vor aplica din septembrie
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Câți bani a strâns Selly până acum: "Până la 18 ani am cheltuit foarte mulți...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Oamenii de știință au folosit Inteligența Artificială pentru a edita ADN-ul uman