Cătălin Rădulescu iese în față: Solicit verificarea magistraților și poliștilor care ar fi apărat rețele de proxeneți

Cătălin Rădulescu iese în față: Solicit verificarea magistraților și poliștilor care ar fi apărat rețele de proxeneți
Publicat: 28/07/2019, 17:28

„Plâng la aflarea vestii , ca criminalul monstru a recunoscut ca le-a omorât pe cele doua fetițe . Nici nu vreau sa ma gândesc prin ce chinuri au trecut aceste fetițe de vârsta fetitei mele . Doamne Dumnezeule mare ! Vreau sa fac o promisiune familiilor îndoliate : voi face totul și nu ma voi opri pana când toti vinovații : judecator, procuror , STS și toti polițiștii responsabili vor plăti nu cu demisii ci cu trimiterea lor in judecată pentru complicitate la omor , abuz in serviciu și grava neglijența și vor ajunge in pușcărie . Toti , criminalilor care sunteți plătiți inclusiv din banii acestor familii , și care ar fi trebuit sa protejați și salvați viața fetelor lor , toti veți raspunde”, a scris Cătălin Rădulescu, duminică, pe Facebook.

Deputatul PSD mai spune că trebuie să se afle despre toți copiii dispărut din fiecare județ și să fie sprijin din partea judecătorilor, procurorilor și polițiștilor onești care îi cunosc pe acești „indivizi corupți”, „jeguri umane care au închis ochii la crime, la violuri, la răpiri, la rețele de proxenetism”, pentru a obține unele foloase materiale.

„Dar asta nu este tot , va trebui sa aflam de toti copiii dispăruți din fiecare județ , va trebui sa aflam și sa ii facem cunoscuți pe toti polițiștii , procurorii și judecătorii corupți și criminali care au protejat și protejează clanurile de interlopi proxeneți care răpesc copiii , care cer taxe de protecție , care fac cămătărie și terorizează orașe întregi , și toti acești polițiști , procurori , judecători trebuie sa dispară din sistem și sa fie incriminați . Trebuie sa avem alături de noi pe judecătorii , procurorii și polițiștii onesti care ii știu , ii cunosc pe acești indivizi corupți ,care le-au adus mari prejudicii de imagine acestor caste , aceste jeguri umane care contra unor foloase materiale au închis ochii la crime , la violuri , la răpiri , la rețele de proxenetism , la șantaje și extorcari si la terorizarea cetățenilor din orașe”. a completat social-democratul.

„După aceasta zi nefasta și care va rămâne in amintirea noastră , cer CSM-ului , doamnei judecator Lia Savonea și judecatorilor onești din CSM sa înceapă evaluarea fiecărui judecator din fiecare zona , asupra căruia exista dovezi , sau planează suspiciuni de favorizare a rețelelor de crima organizata , proxenetism și a clanurilor de interlopi și eliminarea acestor judecători din sistem. Cer procurorului general Bogdan Licu și parchetului general , evaluarea fiecărui procuror din fiecare parchet , asupra căruia planează suspiciunea favorizării sau protejării clanurilor de interlopi , rețelelor de proxeneți și rețelelor de crima organizata și eliminarea acestor procurori din sistem.

Cer ministrului de justiție prin inspecția judiciara , verificarea fiecărui judecator sau procuror din fiecare județ și din București , asupra căruia planează suspiciuni sau dovezi ca au protejat sau favorizat rețelele de proxeneți , crima organizata și clanurile de interlopi ; cer ministrului de interne , sa înceapă urgent verificarea fiecărui polițist din fiecare oraș , asupra căruia planează suspiciuni sau exista dovezi sau plangeri ca au favorizat și protejat rețele de proxeneți , rețele de crima organizata sau clanuri de interlopi și eliminarea acestora din sistemul polițienesc ;

Cer deasemeni parlamentului României , colegilor mei , începerea urgentă a unei anchete asupra activității STS , a modului de cheltuire a banilor și cer demiterea întregii conduceri a STS cât și trecerea STS la Ministerul Apărării . Dragi colegi parlamentari și membrii ai guvernului , va spun astăzi cu lacrimi in ochi , ca dacă de astăzi nu ne implicam toti și nu cerem tuturor : Csm, Parchetul general , Minister de interne , Minister de justiție , sa înceapă urgent eliminarea din sistem a tuturor polițiștilor , procurorilor sau judecatorilor care pe banii romanilor , și-au bătut joc de uniformă și de rolul pe care il au in aceste instituții și care de ani de zile , închid ochii , eliberează , dau neînceperi de urmărire penală , închid dosare sau nu condamna , interlopi , rețele de proxenetism sau de crima organizata care răpesc copii și femei , care vând droguri , care șantajează , estorcheaza sau teririzeaza comunități de oameni in fiecare oraș”, mai spune Rădulescu.

Acesta precizează că acum începe momentul zero și nu poate fi tolerat modul în care a acționat STS și Poliția Română în cazul de la Caracal.

„Astăzi începe momentul zero . Avem și aveți toti copii , și nu putem accepta : ca STS sau poliția romană in 2019 nu au putut depista adresa unde era sechestrată fetița , ca un judecator știind ca o fetița minora e sechestrată , nu a eliberat mandat pentru intrarea imediata in locuința , ca un procuror nu cerut polițiștilor sa între urgent in locuința sau ca polițiștii au așteptat ore întregi in fata locului unde o fetița era omorâtă . Dar atunci criminalilor , când trebuia sa depistați un om politic sau un om de afaceri , cum făceați ca il depistați oriunde , atunci când trebuia sa luați cu forța un copil pentru o familie de americani cum ati intrat imediat intr-o casa , când luați politicienii si oamenii de afaceri cu cătușe noaptea cum făceați sau atunci când unul de-al vostru era împușcat in Timiș , cum ati putut depista imediat criminalul si ati pătruns in incinta ? Când a fost vorba sau este vorba de un cetățean de rând , sau niște fetițe v-ati uitat jurământul , deontologia profesională!”, a completat social-democratul.

El adaugă că, în cazul în care nu este curățat sistemul de aceste „jeguri umane”, atunci „românii vor exploda și își vor face singuri dreptate” de acum înainte.

„Astăzi este ziua pe care noi nu o vom uita , eu nu o voi uita , si este ziua din care ,toti trebuie sa ne implicam si sa curățim sistemul de aceste jeguri umane , pentru ca altfel după Sorina și după Alexandra și Luiza nu va mai exista o alta zi ! Ori noi curățim împreuna sistemul de mizerie și otrava ori romanii vor exploda și își vor face dreptate singuri de acum încolo!”, a conchis Cătălin Rădulescu.

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, și-a recunoscut ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei, a declarat avocatul din oficiu al bărbatului, pentru Mediafax.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce înregistrează, de fapt, „CUTIA NEAGRĂ” a mașinii? Devine obligatorie din iulie
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Mutare de ultim moment a judecătoarei Ancuţa Popoviciu în cazul lui Vlad Pascu! Tatăl lui...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Test de cultură generală. De ce pisicile dorm atât de mult?