Caz cutremurător în Botoșani: Femeie de 72 de ani sechestrată două zile și violată de un consătean

Caz cutremurător în Botoșani: Femeie de 72 de ani sechestrată două zile și violată de un consătean
Publicat: 28/08/2019, 11:09

Un bărbat de 47 de ani, din localitatea Havârna, județul Botoșani, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat că a sechestrat și violat o localnică și apoi le-a spus polițiștilor că nu știe unde e femeia. Polițiști au văzut-o în locuința bărbatului, l-au imobilizat pe agresor și au pătruns în casa acestuia unde au găsit-o pe femeie plină de vânătăi.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Botoșani, polițiștii din Havârna au fost sesizați marți de către un bărbat că mama sa, de 72 de ani, a dispărut de acasă de două zile. Femeia a fost găsită într-un imobil aparținând unui bărbat de 47 de ani. Inițial, bărbatul a negat că femeia este la el acasă, dar polițiștii au văzut-o pe geam, moment în care l-au imobilizat pe bărbat.

Femeia de 72 de ani avea urme de violență pe trup și a declarat că, timp de două zile, a fost sechestrată, violată și bătută de bărbatul de 47 de ani, în locuința acestuia.

Polițiștii au stabilit că bărbatul intrase în casa victimei și a răpit-o.

„În perioada 25-27 august, prin constrângere, a întreținut raporturi sexuale cu aceasta. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de violare de domiciliu, lipsire de libertate și viol. Față de bărbatul de 47 de ani s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se arată în comunicatul Poliției.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase