• Publicat:
Știri

Caz cutremurător la Brașov: Un adolescent și-a bătut crunt iubita cu o bâtă și a lăsat-o să moară

Caz cutremurător la Brașov: Un adolescent și-a bătut crunt iubita cu o bâtă și a lăsat-o să moară
Un adolescent în vârstă de 15 ani, din județul Brașov, acuzat că și-a lovit iubita cu o bâtă ciobănească și a lăsat-o să zacă mai multe zile, până a murit, a fost arestat preventiv, pentru omor, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit procurorilor, incidentul s-a produs la o stână unde băiatul în vârstă de 15 ani, care era îngrijitor de animale, locuia cu iubita lui de aceeași vârstă. Într-o criză de gelozie, el a lovit-o pe fată, de mai multe ori, cu o bâtă ciobănească. Deși a fost rănită grav, fata nu a vrut să meargă la spital și nici cei aflați în jurul ei nu au dus-o, iar după patru zile de la bătaie, a murit.

„Fata și băiatul, ambii în vârstă de 15 ani, stăteau în concubinaj la o stână. El era îngrijitor de animale la stână. Pe fondul geloziei, duminica trecută (n.r. în 14 iulie), i-a aplicat mai multe lovituri cu o bâtă ciobănească, pe suprafața corpului, cu o intensitate destul de mare. Ea nu s-a tratat, adică nu s-a dus la spital, nici martorii nu au dus-o. Din datele pe care le avem, a refuzat să fie spitalizată și a murit în cursul zilei de joi, ca urmare a rănilor suferite”, a declarat, pentru Mediafax, Vlad Teodorescu, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru minori și familie Brașov.

În aceeași zi, adolescentul a fost reținut pentru 24 de ore și apoi Tribunalul pentru minori și familie Brașov a admis arestarea lui preventivă, pentru 30 de zile Decizia magistraților nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs, la o instanță superioară.

Băiatul este cercetat în continuare, pentru omor săvârșit asupra unui membru de familie.

Inchide