Caz revoltător în Tecuci. Un tânăr și-a snopit în bătaie bunica pentru a obține bani de „păcănele”

Caz revoltător în Tecuci. Un tânăr și-a snopit în bătaie bunica pentru a obține bani de „păcănele
Publicat: 21/01/2020, 11:28

Scandalul s-a produs într-un apartament din orașul Tecuci, iar cei care au sunat la 112 au fost vecinii, speriați de scandalul ditnre bunică și nepotul său.

Jandarmii trimiși la fața locului au descoperit că tânărul agresiv este sub influența alcoolului.

Victima le-a povestit jandarmilor că este bătură frecvent de nepotul său, care cere bani pentru a-i cheltui la jocuri de noroc.

„Speriați de scandalul care se aude din apartamentul vecin, locatarii unui bloc din Tecuci au sunat la 112, iar la fața locului a fost trimis un echipaj de jandarmerie. Ajunși în strada Gheorghe Petrașcu, militarii au fost întâmpinați de către un bărbat în vârstă de 35 ani, aflat sub influența alcoolului, care le-a declarat verbal că scandalul a pornit de la o neînțelegere mai veche pe care o are cu bunica sa, în vârstă de 87 ani. Femeia le-a declarat jandarmilor că nepotul său, după ce consumă alcool, devine violent și nu de puține ori a agresat-o fizic și verbal, iar comportamentul acestuia este determinat de „pasiunea” bărbatului pentru jocuri de noroc, obicei pentru care consumă toate resursele financiare din familie. Întrucât bunica a refuzat să îi dea bani din pensia sa, bărbatul s-a enervat și într-un acces de furie a început să o lovească pe bătrână, cu palmele, pe diferite părți ale corpului și să o amenințe cu moartea”, au anunțat jandarmii gălățeni.

Agresorul a fost dus la sediul poliției, oamenii legii urmând să continue ancheta în cadrul unui dosar penal de violență în familie și amenințare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase