Caz revoltător la Vaslui: Un bărbat care s-a opus reținerii acuză că a fost bătut de polițiști – VIDEO

Caz revoltător la Vaslui: Un bărbat care s-a opus reținerii acuză că a fost bătut de polițiști - VIDEO
Publicat: 15/05/2019, 15:14

Conflictul a avut loc la începutul lunii mai, în comuna Pochidia, județul Vaslui, unde un bărbat în vârstă de 42 de ani, reclamat de o vecină pentru agresiune, s-a luptat cu polițiștii veniți să aplaneze conflictul. Potrivit polițiștilor, bărbatul s-a manifestat violent și a vrut s-o lovească pe femeie de față cu ei, astfel că au decis să-l rețină, însă aceasta s-a opus. De cealaltă parte, bărbatul, care este acum în arest pentru 30 de zile și cercetat pentru ultraj, spune că a fost bătut de polițiști.

„La data de 2.05.2019, în jurul orei 16.50, polițiști din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Bârlad au fost sesizați de către o femeie, de 36 de ani, din localitatea Pochidia, județul Vaslui, cu privire la faptul că a fost implicată într-un conflict cu un bărbat, de 42 de ani, din aceeași localitate. La fața locului s-a deplasat, de îndată, o patrulă din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Bârlad, formată din doi polițiști. Unul dintre agenții de poliție a procedat la legitimarea apelantei, moment în care, pe drumul public, bărbatul de 42 de ani a venit în fugă către organele de poliție, manifestând un comportament violent și intenționând să lovească reclamanta. În acel moment, colegul de patrulă s-a interpus între cei doi, pentru ca apelanta să nu fie lovită, după care i-a solicitat bărbatului să se liniștească și să înmâneze un act de identitate. Acesta a refuzat să se legitimeze, a bruscat și împins unul dintre polițiști, după care a fugit către locuința sa. În încercarea de a-l imobiliza, polițistul a fost împins cu violență în gardul locuinței persoanei agresive, căzând la sol”, au transmis reprezentanții Poliției Vaslui.

În cele din urmă, polițiștii l-au dus pe bărbat la sediul Postului de Poliție Pochidia, însă aici ar fi devenit agresiv cu oamenii legii.

„Odată ajunși în fața postului de poliție, bărbatul nu a urmat dispozițiile polițiștilor, a coborât din autospeciala de poliție, devenind agresiv atât verbal, cât și fizic. Totodată, acesta a adresat injurii la adresa celor doi polițiști, încercând să-l lovească pe unul dintre agenții de poliție. Imediat, polițiștii au procedat la imobilizarea bărbatului, care a opus rezistență procedurii de încătușare. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției municipiului Bârlad, în vederea luării măsurilor legale față de acesta.

Procurorul de serviciu a fost informat cu privire la plângerile celor doi agenți de poliție, fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Referitor la faptul că bărbatul a ajuns în aceeași zi la spital, unde a declarat că a fost lovit de polițiști, reprezentantul IPJ Vaslui a explicat că s-a solicitat o ambulanță la sediul Poliției Bârlad deoarece acesta a acuzat dureri.

„Întrucât bărbatul a acuzat dureri, a fost solicitată o ambulanță prin serviciul SNUAU 112, la fața locului deplasându-se un echipaj din cadrul SAJ Vaslui, care l-a transportat la Spitalul Municipal de Urgență Elena Beldiman Bârlad pentru investigații medicale de specialitate”, a spus subinspectorul de poliție.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Bârlad, bărbatul a fost adus cu ambulanța și i s-au făcut toate investigațiile medicale obișnuite în cazul în care un pacient reclamă că a fost agresat.

„Este vorba de un pacient de 42 de ani care a fost adus de Serviciul de Ambulanță cu dureri abdominale și cu cefalee, aparent în urma unei agresiuni. A fost investigat clinic, paraclinic, inclusiv CT cranian, fără să se pună în evidență vreo traumă majoră și s-a direcționat ulterior către domiciliu, cu tratament antalgic”, a declarat, pentru Mediafax, Angelica Gramaticu, purtător de cuvânt al spitalului din Bârlad.

Ulterior, în data de 5 mai, bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, potrivit deciziei pronunțate de Judecătoria Bârlad: „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. (…) dispune arestarea preventivă a inculpatului Nechifor Iulian, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 05.05.2019 și până la data de 03.06.2019 inclusiv”, se arată în soluția pe scurt publicată pe portalul instanței.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Va deveni INTERZIS PRIN LEGE. Decizia se pregătește acum în ROMÂNIA. E un gest iubit...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația