Caz șocant în Italia: O româncă a fost sechestrată timp de zece ani într-o pivniță, alături de copiii ei

Caz șocant în Italia: O româncă a fost sechestrată timp de zece ani într-o pivniță, alături de copiii ei
Publicat: 23/11/2017, 14:29

Femeia, în vârstă de 29 de ani, a ajuns în Italia în 2007 când avea doar 19 ani, angajându-se la o familie ca îngrijitoare. După moartea bătrânei pe care o îngrijea, fiul acesteia a sechestrat-o pe tânăra femeie româncă, ținând-o captivă într-o pivniță. Femeia a fost legată de pat și supusă la nenumărate abuzuri sexuale.

În urma acestor abuzuri, femeia a născut doi copii, pe care agresorul i-a forțat să trăiască în aceleași condiții inumane.

Potrivit autorităților italiene, femeia și cei doi copii erau ținuți într-o pivniță și nu aveau acces la apă, curent sau servicii sanitare. Carabinierii au descoperit acest caz în timpul unui control rutier, agresorul fiind într-o mașină cu unul dintre copii. Starea copilului a atras atenția polițiștilor, care au cerut să vorbească cu mama acestuia. Ulterior, carabinierii au reușit să o salveze pe tânăra femeie ținută în sclavie, care era în stare de șoc după zece ani de tortură și abuzuri sexuale.

În momentul salvării, româncă era legată de pat. Aceasta și cei doi copii au fost plasați într-un cămin temporar, iar agresorul, care mai avea antecedente penale, a fost plasat în arest preventiv. Italianul a mai fost acuzat în trecut pentru violențe și abuzuri sexuale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase