Caz șocant în Satu Mare! Un bărbat de 55 de ani și-a pus ștreangul de gât chiar în timp ce VORBEA la telefon cu o rudă

Caz șocant în Satu Mare! Un bărbat de 55 de ani și-a pus ștreangul de gât chiar în timp ce VORBEA la telefon cu o rudă
Sursa FOTO: ambulantaiasi.ro/ Caracter ilustrativ
Publicat: 08/02/2023, 15:52
Actualizat: 08/02/2023, 16:05

Un bărbat de 55 de ani din Satu Mare a decis să îşi încheie socotelile cu viața și, pentru că nu a vrut să plece singur în lumea de dincolo, şi-a sunat o rudă şi a vorbit cu ea la telefon, în timp ce îşi punea ştreangul de gât.

Incidentul a avut loc marţi seara, în locuinţa bărbatului, informează observatornews.ro. Deşi ajutoarele au fost chemate imediat, pentru bărbat a fost prea târziu.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. Arinului. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu 8 cadre militare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare”, a anunțat ISU Satu Mare.

Forțele militare ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament.

Din păcate, până să ajungă salvatorii, victima, ”o persoană de sex masculin cu vârsta de 55 ani, a fost găsită cu semne incompatibile cu viața”, au mai precizat cei de la ISU Satu Mare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase