Caz șocant! Un fost miner și-a omorât soția mușcând cu dinții din ea, la propriu. Bărbatul e condamnat la ani grei de închisoare

Caz șocant! Un fost miner și-a omorât soția mușcând cu dinții din ea, la propriu. Bărbatul e condamnat la ani grei de închisoare
Publicat: 05/10/2022, 22:49
Actualizat: 05/10/2022, 22:50

Un fost miner din Gorj este acuzat că și-a omorât soția lovind-o cu bestialitate și mușcând-o efectiv până la sânge. Bărbatul a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, sentința tribunalului nefiind definitivă.

Crima s-a petrecut în primăvara trecută, în luna martie, în locuința soților Bobocescu din comuna gorjeană Turburea. Bărbatul ar fi fost gelos, ajungând să recurgă la gesturi inumane.

Gheorghe Bobocescu în vârstă de 55 de ani, a declarat în fața anchetatorilor că în ziua premergătoare crimei și-a văzut soția în curtea casei însoțită de fratele lui, într-o ipostază intimă.

Între cei doi a ieșit o ceartă de nedescris, în timpul căreia femeia ar fi recunoscut că a mai avut relații extraconjugale și cu alți bărbați din comună.

Orbit de furie și gelozie, bărbatul a început să-și lovească soția cu ferocitate, i-a sărit în repetate rânduri cu picioarele pe piept, apoi a început efectiv să o muște până la sânge.

În timpul necropsiei, medicii legiști au găsit pe corpul femeii zeci de răni, cele mai multe prin mușcare.

Pur și simplu, criminalul a sfâșiat-o din cap până în picioare, mușcând-o inclusiv de urechi, de față, de sân, de pubis, de picioare și de mâini. Ferocitatea cu care și-a ucis soția a fost remarcată chiar și de către anchetatori care au menționat acest aspect în actul de acuzare ca faptă agravantă.

”(…) a lovit victima cu intensitate deosebită, aplicându-i lovituri repetate cu şi de corpuri dure în zone vitale, respectiv, ficat şi plămân, precum şi prin muşcare, determinând leziuni ale organelor interne sus-menţionate, incompatibile cu viaţa, rezultând hemoragie internă şi decesul victimei.

Prin durata agresiunii şi prin intensitatea ei, acţiune ce denotă ferocitate, s-au produs victimei suferinţe intense şi de lungă durată ce depăşesc suferinţele inerente acţiunii de ucidere, fapta fiind săvârşită astfel prin cruzimi”, se arată în actul de acuzare.

Legiștii pur și simplu nu au putut să stabilească exact care a fost rana care a dus la decesul victimei, în certificatul medicolegal fiind menționată o lungă înșiruire de leziuni fatale.

Femeia a fost lovită cu piciorul, cu atâta intensitate, încât avea ficatul, coastele și plămânii zdrobiți, moartea fiind produsă de un cumul de factori, ”respectiv, multiple leziuni de violenţă care s-au putut produce prin loviri repetate cu şi de corpuri dure, muşcare, aspect care evidenţiază că acţiunea violentă a inculpatului a depăşit cu mult ceea ce era necesar pentru a-i fi produs decesul victimei”.

Individul fără scrupule a fost arestat preventiv și trimis în judecată în luna mai 2022 și după doar trei termene de judecată a și fost condamnat.

Judecătorii nu au acordat circumstanțe atenuante și au decis să-l condamne la 25 de ani de închisoare.

Victima, M. Bobocescu fusese agresată în mod repetat de soțul ei, a cerut chiar în luna februarie a acestui an și un ordin de protecție, însă bărbatul nu l-a respectat.

Acesta a fost reținut de poliție, dar procurorul de caz nu a dispus arestarea preaventivă a acestuia, invocând ”o inconstanţă în declaraţiile persoanei vătămate”, motiv pentru care Bobocescu a revenit la domiciliu.

O lună mai târziu avea să-și calce la propriu soția în picioare și să o sfâșie. Când polițiștii din comună au fost chemați la fața locului, criminalul i-a întâmpinat plin de sânge, inclusiv la gură.

Și-a recunoscut fapta imediat, explicând că pur și simplu nu s-a putut opri, fiind într-o stare de agitație pe care nu a putut să o explice.

În prezent criminalul este în arest preventiv și așteaptă sentința definitivă.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Starea de sănătate a Prințesei Kate Middleton s-a înrăutățit?! Gestul disperat al Prințului William
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. 'Stăpânul...
S-a transformat total după ce a fost diagnosticat cu cancer. Fostul prezentator i-a ȘOCAT pe...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
Cine este Mihaela, tânăra de 24 de ani care s-a aruncat în gol de la...
De ce trebuie să țină cont seniorii atunci când vine vorba de majorarea pensiilor. Află...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Studiu: Aproape jumătate dintre români preferă să aibă în case între 22 şi 24°C
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Un râs îngropat alături de patru câini, datând din Epoca Romană, îi nedumerește pe arheologi