Cazul Caracal. Astăzi a avut loc un nou termen. Ce au stabilit magistrații. Mama Luizei Melencu, indignată: “Suntem mințiți!”

Cazul Caracal. Astăzi a avut loc un nou termen. Ce au stabilit magistrații. Mama Luizei Melencu, indignată: “Suntem mințiți!”
Publicat: 09/09/2020, 10:39

O nouă confruntare între Gheorghe Dincă și familiile Alexandrei și Luizei, fetele răpite din Caracal, a avut loc miercuri, la Curtea de Apel Craiova. Termenul de astăzi s-a amânat, iar la ieșirea din sala de judecată Monica Melencu, mama Luizei, a oferit și o serie declarații, declarându-se total dezamăgită de felul în care se mișcă lucrurile.

Procesul s-a amânat pentru data de 23 septembrie, deoarece avocatul rudelor Alexandrei Măceșanu nu a putut fi prezent la Curtea de Apel din cauza unor probleme de sănătate. De precizat că Gheorghe Dincă nu s-a aflat în sală. Ar fi fost audiat prin videoconferință dacă procesul nu s-ar fi amânat.

Suntem dezamăgiți în continuare pentru că am fost mințiți și suntem mințiți. Niciodată nu vom accepta situația că Gheorghe Dincă le-a ars pe fete în butoi. Acest proces s-a amânat pentru data de 23, ora 11:00, din cauza unor probleme a domnului Moldovan. Cerem să se facă dreptate pentru că nu s-a făcut. Realitatea se știe, s-a știut, dar nu s-a vrut. Acest caz s-a făcut pentru funcții și bani. Noi vrem să se afle adevărul despre ce s-a întâmplat cu Luiza și Alexandra”, a spus Monica Melecu, mama Luizei.

Gheorghe Dincă le-ar fi omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Luiza Melencu, o tânără de 19 ani din localitatea Dioști, județul Dolj, a dispărut în luna aprilie 2019, după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie, pe o stradă din Caracal. Procurorii DIICOT care anchetează cazul l-au acuzat pe Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, din Caracal, că a răpit-o, violat-o şi ucis-o pe tânără.

Două luni mai târziu, Dincă a procedat la fel cu Alexandra Măceșanu (15 ani), din comuna Dobrosloveni, judeţul Olt.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase