Cazul Caracal | Familia Luizei Melencu, întâlnire cu Președintele Klaus Iohannis: E ultima speranță / Mama adolescentei: Vreau să spun că am fost umiliți și vreau să aflăm adevărul / Avocatul familiei: Chemarea la Cotroceni, o „mișcare de imagine” – VIDEO

Cazul Caracal | Familia Luizei Melencu, întâlnire cu Președintele Klaus Iohannis: E ultima speranță / Mama adolescentei: Vreau să spun că am fost umiliți și vreau să aflăm adevărul / Avocatul familiei: Chemarea la Cotroceni, o „mișcare de imagine - VIDEO
Publicat: 29/11/2019, 19:10

ORA 19:00Cazul Caracal | Avocatul familiei Melencu acuză o „mișcare de imagine” prin chemarea mamei Luizei la Cotroceni / Singurul lucru pe care ar putea să-l facă și să-și repare imaginea domnul Iohannis ar fi să…

Avocatul familiei Melencu acuză că prin chemarea mamei Luizei la Cotroceni s-a vrut o „mișcare de imagine” pentru președintele Klaus Iohannis. Carmen Obârșanu a spus că dacă președintele nu cere lămuriri de la DIICOT „nu este președintele românilor”.

Citește continuarea…

ORA 16:40 Mama Luizei Melencu, la Cotroceni: Vreau să spun că am fost umiliți și vreau să aflăm adevărul

Monica Melencu a declarat, vineri, că a venit la Palatul Cotroceni, pentru că are multe întrebări fără răspuns.

„Asta a fost un strigat de disperare, să sperăm că domnul președinte ne ascultă și se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări multe pe care le așteptăm de 8 luni și sunt fără răspuns. Nu știu dacă ne-ar putea ajuta, dar ca președinte al țării, domnia să cred că ar putea să se implice. (…) Eu aș fi vrut personal să vorbesc (cu președintele – n.r.), suntem persoane simple, aș fi vrut personal să vorbesc cu dansul. Nu pot să spun că sunt supărată (că nu o primește Klaus Iohannis, ci un consilier – n.r.), aș fi vrut personal să vorbim de la om la om cu dansul. În primul rând, vreau să îi spun că am fost umiliți și vreau să aflăm adevărul, ce s-a întâmplat cu adevărat, ce s-a întâmplat cu fiica mea”, a spus Monica Melencu, mama Luizei.

Întrebată ce simte după informațiile apărute în ultimele zile, în ceea ce îl privește pe vecinul lui Gheorghe Dincă, Monica Melencu a spus că ea crede că fiica ei nici nu a trecut prin casa lui Dincă și totul este, de fapt, o manipulare.

„Asta a fost o manipulare, asta e părerea mea, a fost o manipulare. Eu cred că fiica mea nici nu a trecut prin acea casă. Dar ținând cont că tot am vorbit de complici, făcând afirmația că fiica mea nu a trecut prin acea casă, a trebuit să existe un complice, dar dânșii, probabil, au găsit complicele nepotrivit. (…) Eu vă spun să audă toată țară, aceste fete nu sunt omorâte, aceste fete sunt traficate. Asta vreau să îi cer și domnului președinte să se meargă pe pistă de trafic de persoane. Această anchetă a mers de prima dată prost”, a mai spus Monica Melencu.

Femeia crede că Gheorghe Dincă la denunțat pe vecinul său în data de 6 decembrie pentru a scăpa și îi cere președintelui Klaus Iohannis să se implice pentru că a venit la Cotroceni „din disperare”.

„Acesta a fost un strigat de disperare și că domnia să, domnul președinte, am cerut-o și o cer, să se implice în acest caz, că președinte al țării. Mi-a făcut plăcere că ne-a acceptat, îi mulțumim frumos pe această cale, dar sper să se implice cât mai mult în acest caz. Asta e strigătul meu de disperare. Voi lupta până voi află adevărul și nu mă opresc aici, indiferent de situație nu mă voi opri aici”, a mai spus Monica Melencu.

Știre inițială

Familia Luizei Melencu, una dintre tinerele care ar fi fost răpită, violată și ucisă de Dincă, a pornit către Palatul Cotroceni, după ce a fost invitată la o întâlnire cu Iohannis. Bunicul tinerei spune că întâlnirea reprezintă „ultima speranță”, iar mama ei că va continua să lupte pentru adevăr.

Înainte de a pleca din Dioști, localitatea natală a Luizei Melencu, bunicul fetei a declarat că speră ca președintele Iohannis să îi spună unde este fata.

Stelian Iordache a reiterat convingerea că Luiza nu a fost omorâtă.

„Mergem cu convingerea că vom afla, într-adevăr…., adică altceva cu totul decât ne spun procurorii, pentru că, după câte am mai afirmat, domnul președinte are cu totul alte pârghii și multe servicii la dispoziție. Sper să nu plecăm dezamăgiți, să ni se dea o veste bună. (…) Noi, ca familie, n-am crezut și nu vom crede niciodată că Luiza a fost omorâtă. Luiza a fost răpită și traficată. Vă rugăm frumos, vă rugăm mult de tot, rezolvați-ne această problemă!. Dacă nici dumnealui nu poate, prin serviciile pe care le are la dispoziție, chiar e ultima speranță. Sper să nu plecăm dezamăgiți”, a declarat bunicul Luizei Melencu.

Acesta a adăugat că familia Luizei nu va ceda niciodată și nu va accepta vreun compromis.

De asemenea, Monica Melencu, mama tinerei, a declarat, înainte de a pleca spre Palatul Cotroceni, că vrea să afle „adevărul adevărat, nu ce e la dosar”.

Monica Melencu a spus că pleacă sperând că va primi răspunsuri, dar indiferent de situație, va lupta și nu se va opri: „Vreau să aflu ce s-a întâmplat cu Luiza. Din momentul în care ea a ajuns la ocazie, vreau să aflu adevărul. Cine sunt acele persoane care au luat-o. Și nu mă voi lăsa, indiferent de situație. (…) Am luat o decizie. Depinde de răspunsuri, depinde și de ce se va întâmpla în zilele următoare, luna următoare ce se va întâmpla cu Dincă, ce decid procurorii, de răspunsul dat de dumnealor, iar după o să iau o decizie și o să merg mai departe”.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat, miercuri, că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Bărbatul a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală. Ulterior, Ștefan Risipițeanu, acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Mama și bunicul Luizei Melencu nu cred însă că acesta e vinovat, ci că e vorba despre o manipulare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde...
Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată,...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi...
Declarații scandaloase ale unei vedete. Cum face sex la 85 de ani: „Încă pot să-mi...
Craterul din Slănic se mărește: a înghițit un stâlp și a dus la noi evacuări....
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Dan Negru, imagini spectaculoase din locul Cinei cea de Taină! Joia Mare vine cu o...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
Marele GENIU al muzicii, îngropat FĂRĂ INIMĂ! S-a aflat abia acum
Doliu imens în PSD. A murit în prag de Înviere. Tragedia a lovit chiar azi
Prințul Harry, un nou gest sfidător. Ce scuză bizară a oferit după
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
"Nu a murit nimeni, a murit artistul Alex Mica în sufletele voastre". Cântărețul care a...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Guglielmo Marconi, inventatorul telegrafiei fără fir. Părintele radioului modern