Cazul Caracal, un mister adâncit | Manevra lui Ghorghe Dincă: Acoperirea adevăraților autori

Redactor:
Alexandra Mortu
Cazul Caracal, un mister adâncit | Manevra lui Ghorghe Dincă: Acoperirea adevăraților autori
În loc să iasă la iveală adevărul, misterul se adâncește în cazul Caracal. Criminologii susțin că Gheorghe Dincă minte în ceea ce privește dispariția fetelor Alexandra și Luiza, tocmai pentru a-i ascunde pe adevărații infractori. După luni de zile de arest, principalul suspect în cazul Caracal și-a dat în vileag un presupus complice. Criminologii se întreabă dacă nu cumva acest gest este o altă manevră a lui Dincă menită să distragă atenția.

Presupusul complice al lui Gheorghe Dincă este arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistrații Tribunalului București au admis cererea procurorilor DIICOT și au dispus arestarea preventivă a lui Ștefan Risipițeanu, acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă.

Ștefan Risipițeanu va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul București a admis cererea procurorilor. Acesta este acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu atunci când era sechestrată în casa lui Gheorghe Dincă.

Înainte de pronunțare, avocatul bărbatului, Valentin Vladu, a declarat că nu sunt probe suficiente împotriva clientului său și, dacă se va dispune arestul preventiv, decizia va fi contestată.

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat, miercuri, că a fost reținut un bărbat în vârstă de 46 de ani, pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât cel reținut, cât și Dincă, ar fi violat-o pe tânără, anunță DIICOT.

Tonel Pop spune că Gheorghe Dincă i-a amenințat familia cu violul

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, acuză faptul că Gheorghe Dincă i-a amenințat familia în timpul audierilor de luni, în prezența procurorilor DIICOT și a polițiștilor.Avocatul lui Dincă spune că Pop a înțeles eronat, iar clientul său a reproșat că s-a spus în spațiul public că și-a violat fiica.

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat, pentru MEDIAFAX, că el și colega sa, au fost amenințați de Gheorghe Dincă în timpul audierilor de luni, în prezența polițiștilor și procurorilor. Tonel Pop afirmă chiar că Dincă s-a ridicat amenințător și s-a dus către el, spunându-i: „Șobolan, te termin”.

„Dincă a început să ne amenințe, să facă scandal, să ne sperie. Dincă a început să ne amenințe, să facă scandal, că dacă avem copii, că îi violează, dacă avem fete, turuia, făcea, se uita urât, gesticula. Atunci am spus că îi rog să intervină pe polițiști și procurori, pentru că este ultraj, este ilegal să ni se adreseze, este ilegal să ne amenințe. L-au lăsat să își facă numărul, când Dincă a început însă să facă foarte urât atunci au oprit camera de luat vederi, am cerut ajutorul polițiștilor și procurorilor să intervină, dar l-au lăsat și atunci Dincă s-a ridicat de pe scaun și s-a împins, a venit către noi, spunând „Șobolan, te termin”, și atunci a venit un polițist, s-a băgat în fața lui ca să nu intre în noi”, a povestit Tonel Pop.

La rândul său, avocatul lui Gheorghe Dincă, a spus că, de fapt, Tonel Pop a înțeles greșit situația, în realitate clientul său spunându-i că îl va da în judecată pentru declarațiile făcute în spațiul public.

„Este o situație de fapt expusă complet eronat, nu este adevărat ceea ce a afirmat domnul avocat Tonel Pop. I-a spus doar că îl dă în judecată pentru că a afirmat că și-a violat fiica. Asta a fost toată problema. El probabil nu a înțeles, că fiica, fiicele… Asta i-a reproșat domnul Dincă domnului Tonel Pop. Nici măcar nu a încercat să se ridice, cum să se ridice? Nu a fost nicio amenințare, nu a avut o atitudine amenințătoare. Nu s-a ridicat până nu s-a terminat audierea. Nu am auzit să îi fi spus nici că e șobolan. Chiar m-am mirat când am auzit”, a spus Claudiu Lasconschi, avocatul lui Gheorghe Dincă.

 

Tags:
Inchide