Cazul din Caracal | Avocatul familiei Luizei: Dincă este sfătuit de cineva. Urmărește închiderea cazului cu 2 victime

Cazul din Caracal | Avocatul familiei Luizei: Dincă este sfătuit de cineva. Urmărește închiderea cazului cu 2 victime
Publicat: 06/08/2019, 11:42

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, marți, la Caracal, că în paralel cu perchezițiile din locuința lui Gheorghe Dincă și din pădurea de lângă oraș are loc și o percheziție informatică: „organele în drept au făcut o tabără în care sunt mai mulți specialiști în diverse domenii, inclusiv informatică. Au venit cu generatoare de curent, cu toate dotările, cu imprimante și cu tot ce se poate. (…) Se fac și percheziții informatice”.

Întrebat despre o eventuală a treia victimă, avocatul a răspuns că se vorbește despre mai multe victime, nu neapărat despre a treia: „Din punctul meu de vedere această declarație a inculpatului, de data aceasta sinceră sau cel puțin parțial sinceră, în sensul în care ne-a condus la un cadavru fie chiar și incinerat are scopul de a bloca cercetările, pe ideea că sunt două fete, dosarul este pornit pe două victime. În momentul în care se poate dovedi că cele două victime sunt decedate se poate ridica problema să nu se mai sta pe aici, în curte, să nu se mai facă alte cercetări. Din punctul meu de vedere tactica acestui inculpat este ca în momentul în care are două victime cel puțin recunoscute există pericolul să se închidă cercetările Nici noi, nici opinia publică nu cred că este normal să ne oprim aici. Anchetatorii nu au spus că s-ar opri aici”.

Chestionat, de asemenea, de ce crede că Dincă îi trimite pe anchetatori pe diverse piste, unele greșite, dacă încearcă să apere sau să ascundă pe cineva, avocatul a răspuns: „El are o tehnică bine stabilită. Cineva îl învață cred că în timp util. Nu știu, o să vedem cu cine are el contact, cine îl învață. După atâția ani de experiență (ca avocat – n.r.) îți dai seama imediat dacă îl învață cineva sau nu pentru că merge la chestii de o finețe incredibilă, de genul: ne-a povestit una din fete a vrut să scoată bani de la bancomat și nu a reușit și atunci el a interpretat că îi bate un apropo sexual, că dacă o plătește vrea. Finețuri de astea, dar cu cheie juridică. Din punctul meu de vedere încearcă să închidă cazul prin cele două victime”.

Noi căutări în pădurea de la marginea Caracalului, unde luni s-a găsit un sac cu oase și cenușă

Marți dimineață, anchetatorii au reluat verificările la locuința lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere. La verificări asistă și Gheorghe Dincă. Alți anchetatori au mers, însoțiți de un câine de urme, la pădurea de la marginea Caracalului, unde luni s-a găsit un sac cu oase și cenușă.

Luni, procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase și cenușă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că și-a ascuns urmele. Ucigașul susținea că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.

Din declarațiile lui Gheorghe Dincă, resturile umane ar fi ale Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie 2019, iar crima a avut loc în aceeași zi în care fata a fost sechestrată. Inițial, Dincă a spus că a aruncat trupul în Olt, iar apoi în Dunăre. Acum a revenit și a indicat pădurea de lângă Caracal.

Legat de uciderea Luizei, Dincă susține acum că a folosit aceeași metodă ca și în cazul Alexandrei, adică ucidere și ardere a cadavrului.

Gheorghe Dincă nu știe ale cui sunt osemintele descoperite luni în pădurea de lângă Caracal, declara avocatul familiei Luizei Melencu. Potrivit lui Tonel Pop, Dincă localizează fetele după perioadele anului.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun