Cazul din Caracal | Rămășițele umane găsite în pădure nu aparțin Alexandrei. Mandatul de arestare preventivă în cazul lui Gheorghe Dincă a fost prelungit / Aparatul de scanat a detectat deja anomalii în solul din curte

Redactor:
Corespondenti
Cazul din Caracal | Rămășițele umane găsite în pădure nu aparțin Alexandrei. Mandatul de arestare preventivă în cazul lui Gheorghe Dincă a fost prelungit / Aparatul de scanat a detectat deja anomalii în solul din curte
Rămășițele găsite de către procurorii DIICOT în liziera din pădure de lângă casa din Caracal aparțin unei fete cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani, alta decât Alexandra Măceșanu, anunță DIICOT. Asta înseamnă că se confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

Aparatul de scanat a detectat deja anomalii în solul din curtea lui Gheorghe Dincă

Aparatul de scanat adus de anchetatori pentru a face cercetări amănunțite la domiciliul lui Gheorghe Dincă a depistat deja câteva anomalii la nivelul solului, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Aceste anomalii pot fi diferite obiecte îngropate care pot ajuta cercetările.

Citește continuarea…

 

Tribunalul Olt a prelungit mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă

 

Magistrații Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 septembrie.
 
Citește continuarea…

DIICOT anunță că rămășițele din pădure aparțin altei fete decât Alexandra Măceșanu

Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” a trimis către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) raportul de expertiză medico-legală antropologică pe fragmentele osoase care au fost găsite în liziera de pădure de lângă casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă. Fragmentele osoase au fost găsite la indicația lui Gheorghe Dincă, care le-a spus anchetatorilor că acolo ar fi rămășițele Luizei Melencu.

Citește continuarea…
 
Noi căutări în casa și curtea lui Gheorghe Dincă
 
Anchetatorii vor relua, miercuri, căutările în casa și curtea lui Gheorghe Dincă, și vor folosi aparatură specială pentru scanat solul, cu care speră să poată descoperi și alte probe posibil îngropate sub pământ sau în gropile betonate.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii vor folosi miercuri aparatură specială pentru scanat solul, cu care speră să poată descoperi și alte probe posibil îngropate sub pământ sau în gropile betonate. De asemenea, sursele citate au precizat că la cercetări va participa și o echipă formată din specialiști în geodezie.

Tot în premieră, anchetatorii au dus marți la casa lui Gheorghe Dincă și un excavator, în cea de-a treia săptămână în care se fac verificări.

De asemenea, marți, o femeie în vârstă de 49 de ani a depus la Inspectoratul de Poliție din Olt o plângere pe numele lui Gheorghe Dincă în care îl acuză pe acesta că a violat-o și lovit-o, potrivit unor surse judiciare.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) și apoi le-a ars cadavrele.

Gheorghe Dincă a ajuns la Tribunalul Olt, unde anchetatorii cer prelungirea mandatului de arestare

Gheorghe Dincă a ajuns, miercuri dimineața, la Tribunalul Olt, unde anchetatorii cer prelungirea mandatului de arestare preventivă pe numele bărbatului care a mărturist că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani).

Gheorghe Dincă a ajuns, miercuri dimineață, la Tribunalul Olt, unde procurorii DIICOT au cerut prelungirea mandatului de arestare preventivă pe numele bărbatului care a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) și apoi le-a ars cadavrele.

Anchetatorii continuă, miercuri, și cercetările la casa lui Gheorghe Dincă din Caracal. Aceștia vor folosi, potrivit unor surse judiciare, aparatură specială pentru scanat solul, cu care speră să poată descoperi și alte probe posibil îngropate sub pământ sau în gropile betonate. De asemenea, sursele citate au precizat că la cercetări va participa și o echipă formată din specialiști în geodezie.

Pe numele lui Gheorghe Dincă a mai fost depusă marți o plângere la Inspectoratul de Poliție din Olt. O femeie îl acuză pe acesta că a violat-o și lovit-o, potrivit unor surse judiciare.

 

Inchide