• Publicat:
Știri

Cazul tinerei violate pe marginea Dunării | Poliția din Mehedinți face precizări: Cei trei suspecți, reținuți

Cazul tinerei violate pe marginea Dunării | Poliția din Mehedinți face precizări: Cei trei suspecți, reținuți
Poliția Mehedinți precizează că fata de 19 ani care a fost violată le-a declarat anchetatorilor că acest lucru s-a întâmplat înainte să sune la 112 și să anunțe că este urmărită, transmite corespondentul Mediafax.

După ce inițial a spus, la 112, doar că a fost urmărită de cei trei bărbați, la sediul Poliției, tânăra a mărturisit că a fost obligată să întrețină relații sexuale în timp ce se afla pe malul Dunării, lângă Drobeta Turnu Severin și a depus plângere împotriva agresorilor.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți precizează că echipajul a ajuns la fața locului în cinci minute de la sesizare.

„La sediul Poliției, victima a formulat plângere împotriva celor trei pentru viol, a fost examinată medico-legal, iar din concluziile raportului a fost dispusă reținerea celor trei tineri. În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la viol și viol, cei trei bărbați fiind reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mehedinți”, a declarat, corespondentului Mediafax, Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Cercetările sunt făcute sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că totul ar fi pornit după ce tânăra ar fi hotărât să se întâlnească cu unul dintre ei, pe care îl cunoștea, însă la întâlnire au venit și cei doi prieteni ai acestuia.

Informațiile inițiale arătau că fata a sunat la 112, în timp ce se afla pe marginea Dunării, lângă orașul Drobeta Turnu Severin, spunând că este urmărită, iar apoi fost violată.

 

 

 

Tags:
Inchide