Ce a pățit un polițist local din Craiova după ce a intrat într-un magazin, fără mască de protecție (VIDEO)

Ce a pățit un polițist local din Craiova după ce a intrat într-un magazin, fără mască de protecție (VIDEO)
Un polițist local din Craiova a intrat într-un magazin, fără mască de protecție (FOTO: captură video GdS TV)
Publicat: 18/07/2020, 00:46
Actualizat: 18/07/2020, 00:56

Un poliţist local din Craiova a fost amendat, vineri, cu suma de 500 de lei, după ce a intrat într-un magazin fără a purta mască de protecție.

Acesta a fost filmat de un client aflat în incintă, care l-a și apostrofat pe omul legii, iar imaginile au devenit virale.

Agentul de poliţie a susţinut că este în timpul liber pentru a justifica faptul că nu poartă mască, scrie Gazeta de Sud.

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, referitoare la un poliţist local, care ar fi intrat într-un magazin din Craiova, fără a purta masca de protecţie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu, cel în cauză fiind sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea pandemiei de COVID-19”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj.

Polițiștii naționali spun că verificările sunt continuate în acest caz, pentru a identifica și persoana care se aude pe înregistrare „adresând cuvinte jignitoare”.

În înregistrare se aude o persoană care-l apostrofează pe polițistul local, spunându-i „băi, nesimțitule”. În replică, acesta din urmă a spus că sună la 112. Imaginile au fost publicate şi pe pagina de Facebook „Eşti din Craiova dacă…”

Scandal la metrou. Un tânăr a fost luat pe sus și încătușat de jandarmi, după ce a refuzat să-și pună corespunzător masca de protecție

Zilele trecute, a fost scandal și în București. Un tânăr care nu avea masca pusă corect la metrou a fost luat pe sus de jandarmi, după ce acesta a devenit reclacitrant și s-a opus forțelor de ordine.

Incidentul s-a petrectut în dimineața zilei de luni, 13 iulie, în stația de metrou Unirii, unde călătorii au putut asista la intervenția jandarmilor care au escortat din tren un tânăr care s-a zbătut, a țipat și a opus rezistență.

Pentru că tânărul nu purta masca pe nas, forțele de ordine i-au atras atenția, însă călătorul nu a accepstat să-și pună corespunzător masca pe figură și a luat-o la fugă pe scări, a alergat prin pasaj și s-a urcat în trenul care duce spre Tineretului.

Urmărire la metrou. Jandarmii l-au prins pe călătorul fără mască, după ce acesta a luat-o la fugă

Jandarmii l-au urmărit și au încercat să-l imobilizeze. Înconjurați de călători care filmau incidentul, 4 jandarmi au reușit să-l imobilizeze pe tânărul care țipa și se zbătea.

La fața locului au asistat și 2 polițiști, iar călătorii au criticat autoritățile pentru că l-au încătușat pe tânăr doar pentru că nu purta masca în mod corespunzător.

Scandal de proporții într-un supermarket! A intrat fără mască de protecție și a făcut o criză de nervi

O femeie care se afla la cumpărături într-un supermarket a făcut un scandal monstru, doar pentru că i s-a atras atenția cu nu are voie în spații închise fără mască.

În imaginile postate pe pagina de Facebook NowThis Politics se poate observa cum tânăra aruncă produsele din coșul de cumpărături în timp ce țipă tot felul de injurii la personalul din supermarket.

„Nu mă interesează de Dallas, proștilor și nici de prostiile voastre! Puneți toate acestea înapoi! Nu mă interesează! Am o mască!”

Scenele au fost filmate în Statele Unite ale Americii care încă se confruntă cu pandemia de coronavirus, fiind unul dintre cele mai afectate state din întreaga lume – peste 2.700.000 de cazuri confirmate și aproximativ 130.000 de decese provocate de SARS-CoV-2.

Dragos Tanase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult