CEA MAI SCUMPĂ cafea. Un tânăr a plătit 2.000 de lei pentru a se bucura de un moment de liniște, departe de soție

CEA MAI SCUMPĂ cafea. Un tânăr a plătit 2.000 de lei pentru a se bucura de un moment de liniște, departe de soție
Foto: Facebook / Jandarmeria Română
Publicat: 09/04/2020, 10:49

Un tânăr din Bistrița a plătit 2.000 de lei pentru a bea o cafea în liniște, departe de nevastă. Problema este că a ieșit din casă fără un motiv întemeiat și s-a dus în celălalt capăt al orașului!

Sătul de scandalurile cu soția, bărbatul de 32 de ani a plecat pe jos, dimineața, în cealaltă parte a orașului, pentru a bea o cafea.

Jandarmii l-au interpelat și i-au aplicat o amendă de 2.000 de lei.

„Un bistrițean are șanse serioase să intre în Cartea Recordurilor, după ce ‘’a plătit 2000 de lei pentru o cafea’’.

Pe fondul unor neînțelegeri cu partenera de viață, un bistrițean, în vârstă de 32 de ani a plecat de acasă pentru a-și savura cafeaua în oraș, la o distanță considerabilă de domiciliu.

Cu toate că măsurile Ordonanțelor Militare interzic ieșirile fără un motiv bine întemeiat, bărbatul a ales să își bea cafeaua în zona Han, deși domiciliul său se află tocmai în celălalt capăt al orașului.

De această dată, bărbatul nu s-a întâlnit însă cu reprezentanții care omologhează recordurile mondiale, ci cu un echipaj de jandarmi.

Jandarmii bistrițeni nu i-au aplicat ‘’recordul’’ amenzii, iar acum, bistrițeanul va avea de plătit 2000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care privesc restricțiile de circulație, conform Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

Morala: În această perioadă, alege să-ți bei cafeaua acasă, este mult mai ieftin!”, se arată într-o postare pe Facebook a Jandarmeriei Române.

Un bistrițean are șanse serioase să intre în Cartea Recordurilor, după ce ‘’a plătit 2000 de lei pentru o cafea’’.Pe…

Publicată de Jandarmeria Română pe Marţi, 7 aprilie 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase