Chitaristul trupei Texas a suferit o hemoragie cerebrală

Chitaristul trupei Texas a suferit o hemoragie cerebrală
Alistair McErlaine, chitaristul trupei Texas, a fost internat în spital și se află în stare critică după ce a suferit o hemoragie cerebrală, informează New Musical Express.
Publicat: 16/02/2012, 08:52
Actualizat: 27/02/2012, 11:58

Alistair McErlaine, chitaristul trupei Texas, afost internat în spital și se află în starecritică după ce a suferit o hemoragie cerebrală,informează New Musical Express.

Sharleen Spiteri, solista trupei, a declarat că toți membriiformației se află „în stare de șoc”. „În aceste momente mă gândescla Ally și la familia sa. Gândurile mele sunt alături de ei”, aadăugat ea. „Ca toată lumea, sper cu disperare că Ally se va facebine. E șocant. Este un prieten apropiat și toți îi dorim să sefacă bine”, a spus Spiteri.

McErlaine a fost internat marți într-un spital din Londra.

„Noi sperăm și ne rugăm ca el să-și revină. Gândurile noastre suntalături de familia sa. Ni s-a spus că următoarele ore suntcritice”, a declarat un purtător de cuvânt al trupei.

Cântărețul Edwyn Collins, care, de asemenea, a suferit o hemoragiecerebrală, în 2005, și-a oferit sprijinul.

Texas este o formație rock din Glasgow, Scoția, ale cărei baze aufost puse în 1986 de Johnny McElhone și Sharleen Spiteri. McErlaines-a alăturat trupei în 1988. El și-a pus semnătura pe o partedintre hiturile formației, precum „I Don’t Want a Lover”, „SummerSon” și „Sleep”, el fiind unul dintre muzicienii care au rafinatsound-ul trupei.

Mediafax

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase