Clotilde Armand a trecut prin drame imposibil de imaginat. Câți copii i-au murit de când a devenit mamă. Tragediile ar fi pus la pământ orice părinte

Clotilde Armand a trecut prin drame imposibil de imaginat. Câți copii i-au murit de când a devenit mamă. Tragediile ar fi pus la pământ orice părinte
Clotilde Armand încă nu a fost validată în funcția de primar! Instanța a amânat decizia finală
Publicat: 01/10/2020, 14:21

Clotilde Armand, primărița sectorului 1 după ultimele alegeri locale, a trecut prin momente greu de imaginat de-a lungul vieții. Franțuzoaica a pierdut doi copii, situații dramatice peste care cu greu poți trece.

Clotilde Armand s-a căsătorit cu Sergiu Moroianu în 1997. Cuplul are împreună patru copii. În urmă cu mai mulți ani, familia a trecut printr-o dramă cruntă. „Când s-a născut Ondine, am înțeles că toți bebelușii mei vor semăna între ei. Numai prin felul în care îi înfășam ca bebeluși îi vom recunoaște mai târziu în poze. Când a venit vara, am plecat la părinții mei să o botezăm pe Ondine. Eram toți fericiți, am mâncat drajeurile tradiționale, cum este obiceiul la botezuri în Franța. O săptămână mai târziu, Ondine nu s-a mai trezit din somn. Se apropia de patru luni. Medicii au făcut o autopsie completă și concluzia a fost că a murit de sindromul morții subite a sugarului. A fost primul nostru șoc puternic din viață. Nici nu știam că se poate întâmpla acest lucru”, a scris Clotilde Armand în cartea autobiografică „Am ales România”.

Clotilde Armand: “A fost pe 26 septembrie, în jurul orei 18. Clara…”

Clotilde Armand a mai trecut, din păcate, printr-o altă dramă. A mai pierdut un copil! „Preadolescența era greu de gestionat pentru noi, părinții, dorința Clarei de libertate. Voia să aibă opiniile ei și să se ducă liberă oriunde. Magazinul ei favorit la Versailles era o librărie, în care găseai și cărți, și hârtie colorată, și creioane… Clara își petrecea mult timp acolo să-și aleagă lecturile… A fost pe 26 septembrie, în jurul orei 18:00. Pe un imens bulevard care ține de la castel până la ieșirea din oraș spre Paris. A fost lovită de un motociclist care se grăbea.

Avea o motocicleta Mitsubishi, cea mai puternică de pe piața, așa mi-a spus politistul. Era singura traversare pe care Clara trebuia să o facă în fiecare zi. Motociclistul se grăbea spre avocatul lui pentru procesul de divorț. Avea 32 de ani și doi copii. A vrut s-o evite pe Clara când a văzut-o în fața lui pe trecerea de pietoni. O spun pentru copiii lui. Vreau să știe acest lucru. A încercat. Prea târziu. Prea repede. 100 de kilometri pe oră, la atât i-a fost estimată viteza. Au murit amândoi în fața tuturor elevilor și studenților care se găseau în jur. La doi pași de casă„, a mai scris Clotilde Armand în cartea autobiografică.

Refuză să răspundă când este întrebată câți copii are

În continuare, primărița sectorului 1 a dezvăluit că răspunde cu foarte mare greutate când este întrebată câți copii are. „Fac tot posibilul să evit să răspund. Știu cum să schimb discuția pentru ca interlocutorul meu să uite întrebarea lui. Din păcate, sunt oameni care revin la întrebare și nu înțeleg că nu vreau să răspund… Devenind o persoană publică, am fost obligată să am un răspuns la această întrebare simplă, dar care este atât de complicată pentru mine. Jurnaliștii nu înțeleg de ce refuz subtil ori ezit să răspund la această întrebare. Când nu am de ales, dau un răspuns care nu-mi face plăcere… Nu mai vreau să mint, să nu spun adevărul, adică să le trec sub tăcere pe Ondine și pe Clara, care sunt fetițele mele și la care țin cum țin la toți copiii mei. Știu că nu mai sunt în momentul acesta, dar cine ar spune ca nu are tată, chiar dacă tatăl lui a murit?„, a mai scris Clotilde Armand în respectiva carte.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu