CONDAMNARE. Român care a transportat 84 de kilograme de droguri în Italia, condamnat la închisoare

Redactor:
Ioana Tudorascu
CONDAMNARE. Român care a transportat 84 de kilograme de droguri în Italia, condamnat la închisoare
Un român care transporta 84 de kilograme de droguri în Italia, condamnat la închisoare / Foto: Riviera 24

Un român care a transportat, anul trecut, 84 de kilograme de droguri în Italia, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare.

Românul transporta hașiș și marijuana în Italia și Spania. A fost prins de polițiști în orașul Imperia, când încerca să transporte drogurile din Spania spre Italia, scrie Observator, potrivit Riviera 24.

Polițiștii au decis să verifice suplimentar transportul de rulouri de iarbă, pentru a stabili câtă cantitate este transportată cu exactitate și ce valoare are transportul, și astfel au descoperit pachetele cu droguri ascunse printre rulouri.

Din cauza documentele incomplete de însoțire a mărfii, bărbatul a fost prins.
Românul transporta 18 pachete cu hașiș și 24 de pachete cu marijuana. În total, acesta transporta 10 kilograme de hașiș și 74 de kilograme de marijuana.

Trimis în judecată pentru trafic internațional de droguri, românul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare și plata unei amenzi de 8.000 de euro.

Angajat al Consulatului SUA la Istanbul, condamnat la închisoare

Un angajat al Consulatului Statelor Unite ale Americii la Istanbul a fost condamnat la aproape nouă ani de închisoare pentru terorism.

Judecătorii au decis că Metin Topuz se face vinovat de colaborare cu o organizație teroristă. Statele Unite au condamnat decizia, despre care susțin că va duce la o răcire și mai pronunțată a relațiilor dintre Ankara și Washington, informează agenția de presă Reuters.

Topuz a fost condamnat la 8 ani și 9 lui de închisoare pentru că ar fi sprijinit o rețea despre care autoritățile susțin că a fost implicată în tentativa de lovitură de stat din 2016.

Inchide