”Confesiunile” lui Rareș Bogdan, după dezbaterea Iohannis-Ponta: ”Vă asigur că nu știam că Iohannis va veni în emisiune”

''Confesiunile'' lui Rareș Bogdan, după dezbaterea Iohannis-Ponta: ''Vă asigur că nu știam că Iohannis va veni în emisiune''
Publicat: 12/11/2014, 18:14

”Vă asigur că nu știam că domnul Iohannis va veni la confruntarea tv cu Victor Ponta. Am aflat în jurul orei 19.00 când eram în ședința de pregătire a emisiunii cu Victor Ponta. (…) Vă spun foarte clar că nu știam și nu mi s-a spus ca domnul Iohannis va veni în cele din urmă la Realitatea Tv. Sincer! De altfel, întreaga zi am discutat strict despre emisiunea avându-l invitat pe Victor Ponta și atât. (…) Vă spun, cu mare sinceritate, că nu am nimic să îmi reproșez, NU am încercat în emisiunea dezbatere să favorizez pe cineva, cu atât mai puțin pe domnul Ponta. Nu am comunicat nimănui temele sau așa zisele întrebări pentru că ele nu au existat decât la mine pe pupitru primite (…) când am intrat în emisiune. Simplu!”, a explicat Rareș Bogdan.

Realizatorul susține că și-ar fi dorit ca Iohannis să fie mai motivat și că nu se aștepta ca Ponta să fie atât de ofensiv. ”Da, vă spun sincer că speram sa vad un Klaus Iohannis mai motivat si un Ponta mai defensiv. Din păcate nu a fost așa. Ponta a intrat mult timorat în emisiune, dar a recuperat pe parcurs, Iohannis a avut câteva teme/întrebări pe care chiar nu înțeleg de ce nu le-a exploatat….. Vot diaspora-secții in plus…. din păcate nu a reușit sa puncteze Iohannis pe acest subiect pe care l-am deschis chiar in debutul emisiunii….. Altă temă neexploatată din punctul meu de vedere de către Klaus Iohannis a fost asocierea publică cu PRM și DD a lui Victor Ponta. Alta a fost „Roșia Montană”, unde ar fi trebuit să domine Iohannis în fața lui Ponta. Alt moment ridicat de către mine în discuție a fost cea legată de imunități, amnistie, protejarea corupților, „Parlamentul zid pentru corupți”, DNA, instituții din Justiție. Nu a exploatat momentul în care Iohannis trebuia să între în joc definitiv și să administreze lovituri după lovituri. A ajuns să i-l reproșeze Ponta lui Iohannis pe ….Victor Paul Dobre, Chiuariu, Uioreanu, Roșca, Căncescu, Chițoiu, când Iohannis ar fi putut să puncteze decisiv! Clar și curat. Agresiv și tăios. Rece. Maiestuos. Nu se poate să nu vorbești de Nicușor Constantinescu, Mazăre, Oprișan, Benea-BC, Bunea Stancu-Brăila, Cozma tată și fiu, Pendiuc cu fiica, Hrebenciuc cu fiul, Ioan Adam-Brașov, Miki Șpagă, Mircea Govor-Satu Mare (!!!!!) Nicolaescu-Argeș, Duicu, Ciupercă de la Ialomița, NĂSTASE….. Sebi Ghiță! Nu se poate ca pe problematica China vs Marea Britanie sa nu încerci sa punctezi! Nu se poate sa nu amintești nimic de Marțea Neagră, de amnistie și grațiere! (…) Dacă eram in locul dansului l-aș fi băgat in corzi permanent pe Victor Ponta, avea cu ce….. A ales o tactică elegantă, dar extrem de defensivă chiar dacă Ponta a început emisiunea extrem de timorat și ar fi putut fi ținut în zona aceea de atitudine. (…) Adică nu numai că nu a punctat ca victimă, dar a ajuns Iohannis să își ceară scuze ca și „călău” (!!!!!!) pentru o fițuică de campanie! Incredibil! Nu imi venea sa cred”, a mai scris Rareș Bogdan.

Prezentatorul a recunoscut că în primele 20 de minute ale dezbaterii a rămas surprins de ”agresivitatea, obrăznicia și tupeul lui Victor Ponta”. Din punctul de vedere al moderatorului, a fost ”scor nul” la dezbatere.

Ulterior, Rareș Bogdan a revenit cu un nou comentariu pe Facebook, spunând că a încercat să facă ”tot ce a fost omenește posibil” pentru a-l sprijini pe Iohannis, păstrând totuși echidistanța. El și-a criticat și colega Lavinia Șandru, pentru întrebarea pe care a pus-o, în timpul emisiunii. „Nu mai căutați să-mi aruncați mie în cârcă faptul că Lavinia Șandru a pus o intrebare de rahat, care nu-si avea locul. Nu stiam ce întrebare pune, iar imediat ce am auzit întrebarea, am renunțat la a-i mai permite să adreseze altă întrebare”.

Cristian Tudor Popescu și Claudiu Pândaru comentează LIVE A DOUA DEZBATERE dintre Victor Ponta și Klaus Iohannis, găzduită de B1 TV de la ora 20:00

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Veste ȘOC pe piața mașinilor electrice. Chinezii au lansat mașina care bate TESLA! - GALERIE...
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Marina Voica, povestea unei vieți ca un Tango la ceas de seară | EXCLUSIV la...