CONFIRMARE. Medicul Adrian Marinescu, despre Marcel Pavel: „Testul pentru COVID-19 este pozitiv”

CONFIRMARE. Medicul Adrian Marinescu, despre Marcel Pavel: „Testul pentru COVID-19 este pozitiv”
CONFIRMARE. Medicul Adrian Marinescu, despre Marcel Pavel: „Testul pentru COVID-19 este pozitiv” / Foto: captură YouTube.com
Publicat: 19/06/2020, 07:39
Actualizat: 19/06/2020, 09:37

Medicul Adrian Marinescu a declarat, la „Marius Tucă Show” că artistul Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus, el fiind, în prezent, internat la Institutul „Matei Balş” din Capitală. INFORMAȚIA A FOST DEZVĂLUITĂ ÎN EXCLUSIVITATE DE GÂNDUL.RO.

Medicul Adrian Marinescu a confirmat, în emisiunea „Marius Tucă Show”, difuzată de Mediafax.ro, că Marcel Pavel este infectat cu noul coronavirus, în urma testelor efectuate la Institutul „Matei Balş”, acolo unde acesta este deja internat.

„Testul e pozitiv, l-am verificat. Fără dubiu este vorba despre o infecţie confirmată. (…) În „Matei Balş” este singurul test şi este clar pozitiv”, a declarat telefonic dr. Adrian Marinescu.

Doctorul nu a putut oferi detalii despre starea artistului.

Marcel Pavel, internat cu coronavirus! Vedetele cu care a intrat în contact artistul

Marcel Pavel, unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți din România, a fost infectat cu noul coronavirus, informație pe care GÂNDUL.RO a dezvăluit-o în premieră miercuri seară. Artistul este deja internat la un spital din Capitală, fiind luat de acasă cu izoleta, așa cum au mărturisit sursele noastre. Acum, emoțiile sunt uriașe printre vedetele cu care a interacționat, ca și pentru colegii de la Te cunosc de undeva, show-ul difuzat de Antena 1.

Ozana Barabancea, infectată cu noul coronavirus? „A intrat în contact cu Marcel Pavel și se află deja la spital!” + Reacția exclusivă a juratei de la Antena 1 (SURSE)

GÂNDUL.RO a dezvăluit miercuri seară ÎN PREMIERĂ ABSOLUTĂ faptul că Marcel Pavel a fost diagnosticat cu noul coronavirus și transportat cu izoleta la ”Matei Balș”. Acum, publicăm, ÎN EXCLUSIVITATE, o nouă informație-bombă. Potrivit unor surse medicale, cunoscuta ”jurată” de la Antena 1, Ozanba Barabancea, a fost internată azi la prânz, după ce teste de ultimă oră au arătat că este infectată și ea cu virusul Covid-19.

Marcel Pavel, primele declarații după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Într-o intervenție avută joi seara la Antena 3, Marcel Pavel a vorbit despre cum a aflat că a fost infectat cu noul coronavirus, informație pe care GÂNDUL.RO a prezentat-o ÎN PREMIERĂ în presa din România încă de miercuri seara (DETALII AICI!). De asemenea, cântărețul a clarificat că nu el este cel care și-a infectat colegii.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase