CONSTANȚA. Cum își petrece Elena Udrea weekend-ul, alături de fiică și soțul ei, pe litoralul românesc

CONSTANȚA. Cum își petrece Elena Udrea weekend-ul, alături de fiică și soțul ei, pe litoralul românesc
Publicat: 27/06/2020, 12:57
Actualizat: 27/06/2020, 13:01

În urmă cu un an de zile, fostul ministru avea încă statut de refugiat în Costa Rică, la care a renunţat de bună voie pentru a se apăra mai bine în procesele din România. În prezent, situația arată total diferit, iar Elena Udrea se plimbă relaxată pe plajele de pe litoralul autohton.

Portret de familie pe litoralul românesc

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de familie, în care apare împreună cu fostul ministru al Turismului şi fiica cuplului, Eva Maria, în vârstă de aproape doi ani.

Portretul de familie a fost postat pe Facebook de Adrian Alexandrov (35 de ani), iubitul cu 11 ani mai tânăr al Elenei Udrea, în vârstă de 46 de ani. Cei doi sunt foarte fericiţi în compania Evei Maria, în vârstă de un an şi 9 luni.

Cine este Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar. La sfârşitul anului 2018, el şi-a extins afacerile şi a cumpărat o companie imobiliară pe care a afiliat-o unei reţele de renume internaţional. În anul 2018, a tranzacţionat proprietăţi de aproximativ 4 milioane de euro. Atunci când a fost întrebat care este reţeta succesului său, iubitul Elenei Udrea a răspuns simplu: ”Cu multă muncă şi răbdare, totul este posibil”.

Şi-a botezat fiica în ziua în care a împlinit un anişor

Pe data de 20 de septembrie 2019, Elena Udrea și Adrian Alexandrov și-au botezat odorul. Au ținut ca evenimentul să aibă loc la acea dată, întrucât micuța Eva Maria a împlinit un anișor. Așa că a fost o zi cu semnificație dublă pentru părinți. Botezul a  avut loc la Mănăstirea Cașin din București, iar petrecerea s-a desfășurat la un restaurant la care au venit doar prietenii foarte apropiați, printre care și familia Băsescu. Elena a adus-o pe fiica sa pe lume după multe eforturi și tratamente de fertilizare. Micuța s-a născut la o clinică din Costa Rica, iar la scurt timp Elena a fost încătușată de autoritățile de acolo.