Copil de șase ani din Bacău, la spital după ce ar fi consumat semințe de mătrăgună

Redactor:
Mihai Georgescu
Copil de șase ani din Bacău, la spital după ce ar fi consumat semințe de mătrăgună

Un băieţel de şase ani a fost transportat la Spitalul de Copii din Iaşi, cu elicopterul. Copilul, susţine mama sa, ar fi mâncat fructe sau seminţe ce păreau a fi de mătrăgună. Băiatul este tahicardic şi somnolent, transmite corespondentul Mediafax.

Ar fi mâncat semințe de pe câmp

Băiatul de șase ani este din satul Tamaşi, judeţul Bacău şi a ajuns iniţial la Unitatea de Primiri Urgenţe din Bacău.

Medicul şef al UPU SMURD Iaşi spune că băiatul a fost transferat cu elicopterul, pentru că avea nevoie de îngrijiri la Spitalul de Pediatrie de la Iaşi.

Copilul a ajuns la Upu la Spitalul de Pediatrie Bacău după ce ar fi mâncat de pe câmp nişte fructe sau seminţe de pe câmp ce păreau a fi de mătrăgună, conform mamei. Este somnolent, tahicardic, şi a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul Sfânta Maria Iaşi.”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU SMURD Iaşi.

Calvarul copilului mâncat de viermi! În ce stare se află acum băiețelul adus în comă la spital, după ce își făcea nevoile în patul în care dormea (DECLARAȚII EXCLUSIVE)

Băiețelul de 9 ani de la Dej, care zilele trecute a fost adus în stare gravă la spital, cu infecții pe aproape tot corpul, după ce a fost ținut într-o mizerie cruntă, trece în continuare prin clipe de coșmar. Starea copilului s-a mai ameliorat față de momentul aducerii la spital, însă, rămâne tot la Terapie Intensivă, în comă.

Calvarul copilului de 9 ani despre care s-a spus că a fost adus la spital mâncat de viermi continuă. Băiatul a fost adus într-o stare atât de gravă încât și azi, după aproape o săptămână de când a fost internat, el se află în comă.

„Starea copilului s-a mai ameliorat, însă rămâne tot gravă. El este în prezent intubat și ventilat mecanic și în comă indusă. Va rămâne în continuare la Terapie Intensivă”, a declarat pentru Gândul.ro, Daniela Dreghiciu, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.

Inchide