CORONAVIRUS. Mitropolia Ortodoxă a Moldovei, aflată sub jurisdicția Moscovei, promovează teorii ale conspirației: Bill Gates a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India!

CORONAVIRUS. Mitropolia Ortodoxă a Moldovei, aflată sub jurisdicția Moscovei, promovează teorii ale conspirației: Bill Gates a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India!
Sursă FOTO RFI.ro
Publicat: 20/05/2020, 16:57
Actualizat: 03/06/2020, 13:39

Mitropolia Ortodoxă din Moldova, aflată sub jurisdicția Patriarhiei Moscovei promovează teoriile conspirației, printr-un avertisment pentru premierul Ion Chicu și toți cei aflați la guvernare.

Sinodul condus de ÎPS Vladimir a trimis două scrisori autorităților în care au preluat teorii ale conspirației

Sinodul condus de ÎPS Vladimir a trimis două scrisori autorităților în care au preluat teorii conform cărora vaccinarea este o cale prin care „sistemul antihristic mondialist vrea să introducă în corpurile oamenilor microcipuri pentru a-i putea controla prin intermediul tehnologiei 5G” sau „Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populaţiei prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacţionează la undele transmise de tehnologia 5G şi permit sistemului să îl controleze pe om de la distanţă”, precum şi „că se consideră că tehnologia 5G în combinaţie cu anumite vaccinuri administrate în China şi Italia au şi stat la baza apariţiei acestui virus care a întors pe dos întreaga planetă”.

Mitropolia  prezintă o informație cum că „vaccinurile lui Bill Gates” ar fi ucis 500.000 de copii în India.

„Opinia publică din multe state europene protestează contra obligativităţii vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist doreşte să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G. În Parlamentul Italiei a fost formulat de către o deputată în mod oficial cererea de arestare a infractorului internaţional Bill Gates, care este acuzat de faptul că este un criminal împotriva umanităţii, că a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India, că susţine ideea de genocid pentru reducerea populaţiei planetei”, afirmă reprezentanţii Mitropoliei.

Preoții din subordinea Mitropoliei Moldovei au amenințat cu excluderea din „pomenirea și rugăciunea Bisericii” a premierului Ion Chicu

Supărați pe măsurile restrictive impuse pentru a stopa răspândirea pandemiei de coronavirus, preoții din subordinea Mitropoliei Moldovei au amenințat cu excluderea din „pomenirea și rugăciunea Bisericii” a premierului Ion Chicu.

„În caz contrar ne asumăm dreptul canonic și moral de a vă exclude din pomenirea și rugăciunea Bisericii. Nu luptați împotriva Bisericii, căci cel care o apără este Hristos”, se mai arată în demersul făcut către autorități.

Mesajele se axează exact pe modelul de propaganda „fake news” care își are originile în rețelele de dezinformare create de Rusia sau de China care au fost extrem de active în acest an pe fondul pandemiei.

Biserica Ortodoxă din Moldova (BOM) este biserica autonomă aflată sub jurisdicția Patriarhiei Moscovei și este condusă din 1989 de Mitropolitul Vladimir, pe numele său civil Nicolae Cantarean.

În tot acest timp în Republica Moldova mai există și Mitropolia Basarabiei aflată sub jurisdicția canonică a Patriarhiei Române. Desfiinţată de regimul sovietic în 1944, ea a revenit la 14 septembrie 1992 sub jurisdicția bisericii din România, fiind condusă de Mitropolitul Petru Păduraru.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Meteorologii Accuweather anunță precipitații și temperaturi scăzute: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 24 aprilie...
Momente de neratat cu divele din România! Au căscat gura maaare, maaaare
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu