CORONAVIRUS. Mitropolia Ortodoxă a Moldovei promovează teorii ale conspirației: Bill Gates a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India și susţine ideea de genocid pentru reducerea populaţiei planetei

CORONAVIRUS. Mitropolia Ortodoxă a Moldovei promovează teorii ale conspirației: Bill Gates a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India și susţine ideea de genocid pentru reducerea populaţiei planetei
Sursă FOTO RFI.ro

Mitropolia Ortodoxă din Moldova, aflată sub jurisdicția Patriarhiei Moscovei promovează teoriile conspirației, printr-un avertisment pentru premierul Ion Chicu și toți cei aflați la guvernare.

Sinodul condus de ÎPS Vladimir a trimis două scrisori autorităților în care au preluat teorii ale conspirației

Sinodul condus de ÎPS Vladimir a trimis două scrisori autorităților în care au preluat teorii conform cărora vaccinarea este o cale prin care „sistemul antihristic mondialist vrea să introducă în corpurile oamenilor microcipuri pentru a-i putea controla prin intermediul tehnologiei 5G” sau „Bill Gates este considerat principalul responsabil pentru crearea tehnologiei de microcipare a populaţiei prin intermediul unui vaccin care să introducă în trup nanoparticule care reacţionează la undele transmise de tehnologia 5G şi permit sistemului să îl controleze pe om de la distanţă”, precum şi „că se consideră că tehnologia 5G în combinaţie cu anumite vaccinuri administrate în China şi Italia au şi stat la baza apariţiei acestui virus care a întors pe dos întreaga planetă”.

Mitropolia  prezintă o informație cum că „vaccinurile lui Bill Gates” ar fi ucis 500.000 de copii în India.

„Opinia publică din multe state europene protestează contra obligativităţii vaccinurilor, mai ales a vaccinului contra COVID-19, deoarece le consideră o cale prin care sistemul antihristic mondialist doreşte să introducă în corpurile oamenilor microcipuri cu ajutorul cărora să-i poată controla, prin intermediul tehnologiei 5G. În Parlamentul Italiei a fost formulat de către o deputată în mod oficial cererea de arestare a infractorului internaţional Bill Gates, care este acuzat de faptul că este un criminal împotriva umanităţii, că a provocat prin vaccinuri moartea a 500.000 de copii în India, că susţine ideea de genocid pentru reducerea populaţiei planetei”, afirmă reprezentanţii Mitropoliei.

Preoții din subordinea Mitropoliei Moldovei au amenințat cu excluderea din „pomenirea și rugăciunea Bisericii” a premierului Ion Chicu

Supărați pe măsurile restrictive impuse pentru a stopa răspândirea pandemiei de coronavirus, preoții din subordinea Mitropoliei Moldovei au amenințat cu excluderea din „pomenirea și rugăciunea Bisericii” a premierului Ion Chicu.

„În caz contrar ne asumăm dreptul canonic și moral de a vă exclude din pomenirea și rugăciunea Bisericii. Nu luptați împotriva Bisericii, căci cel care o apără este Hristos”, se mai arată în demersul făcut către autorități.

Mesajele se axează exact pe modelul de propaganda „fake news” care își are originile în rețelele de dezinformare create de Rusia sau de China care au fost extrem de active în acest an pe fondul pandemiei.

Biserica Ortodoxă din Moldova (BOM) este biserica autonomă aflată sub jurisdicția Patriarhiei Moscovei și este condusă din 1989 de Mitropolitul Vladimir, pe numele său civil Nicolae Cantarean.

În tot acest timp în Republica Moldova mai există și Mitropolia Basarabiei aflată sub jurisdicția canonică a Patriarhiei Române. Desfiinţată de regimul sovietic în 1944, ea a revenit la 14 septembrie 1992 sub jurisdicția bisericii din România, fiind condusă de Mitropolitul Petru Păduraru.

×
Misiunea SpaceX ajunge la Stația Spațială Internațională

Misiunea SpaceX ajunge la Stația Spațială Internațională

Publicată de Gandul pe Duminică, 31 mai 2020
Gândul LIVE!
Inchide