CRIMA DE LA OTOPENI. Ucigașul studentei japoneze a picat testul cu detectorul de miciuni. Detalii în premieră din anchetă

CRIMA DE LA OTOPENI. Ucigașul studentei japoneze a picat testul cu detectorul de miciuni. Detalii în premieră din anchetă
Publicat: 11/09/2012, 19:17
Actualizat: 06/07/2016, 10:00

Procurorii Parchetului General spun că Nicolae Vlad acuzat că a ucis-o pe Yurika Masuno și-a mușcat victima înainte să o ucidă. Procurorii arată că au reconstituit prin probe seara de 15 agust, în care Yurika Masuno a fost ucisă de Nicolae Vlad într-o pădure din comuna Corbeanca. Procurorii arată că înainte să o ucidă Nicolae Vlad și-a violat victima și a supus-o la pervesiuni sexuale. Anchetatorii arată că după ce a abuzat-o sexual Nicolae Vlad și-a sugrumat victima după care i-a acoperit cadavrul neînsuflețit cu frunze. În continuare Vlad a deschis geanta studentei din care a luat telefonul și camera foto pe care ulterior le-a vândut.

Procurorii Parchetului instanței supreme au cerut, marți 11 septembrie, Tribunalului București prelungirea cu 30 de zile a duratei arestării preventive a lui Vlad Nicolae, criminalul studentei japoneze, pentru finalizarea expertizelor dispuse în cauză, precum și pentru reaudierea unor părți vătămate și martori.

Procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au înaintat, marți, magistraților Tribunalului București, referatul cu propunere de prelungire a duratei arestării preventive a lui Nicolae Vlad, pentru o perioadă de încă 30 de zile, din 17 septembrie până în 16 octombrie, în cauza privind studenta japoneză ucisă.

CITEȘTE AICI REFERATUL PARCHETULUI GENERAL

Procurorii au refăcut pe baza probelor seara de 15 august în care studenta japozenă a fost ucisă într-o pădure din comuna Corbeanca. Iată cum descriu procurorii scenele care au dus la moartea tinerei:

În seara de 15 august 2012, pe raza comunei Corbeanca, județul Ilfov, într-o zonă împădurită, în imediata apropiere a unui drum public (DN1), inculpatul Vlad Nicolae a ucis-o pe victima M. Y. (cetățean japonez, în vârstă de 20 de ani), cauza morții victimei fiind reprezentată de asfixia mecanică prin comprimare cervico-toracală.

Astfel, în data de 15 august 2012, în jurul orei 2030, în incinta aeroportului București Otopeni „Henri Coandă”, victima M.Y. (cetățean japonez, în vârstă de 20 de ani, care venea de la Tokio și intenționa să ajungă la Craiova) a fost abordată de către inculpatul Vlad Nicolae, care a determinat-o să-i accepte „ajutorul” pentru a ajunge la Gara de Nord (de unde victima ar fi trebuit să ia un tren către Craiova).

Violată și ucisă în pădurea Măgura

Inculpatul a convins-o pe victimă să urce într-un taxi parcat în afara aeroportului, în apropierea DN1 (la volanul căruia se afla învinuitul Covali Răzvan-Viorel), spunându-i că o va duce la gară. Inculpatul a cerut însă învinuitului Covali Răzvan Viorel să meargă în direcția opusă București-ului, către Balotești. După ieșirea din localitatea Otopeni și intrarea în pădurea „Măgura”, inculpatul a cerut învinuitului Covali Răzvan Viorel să oprească taxi-ul, moment în care atât inculpatul, cât și victima au coborât.

Învinuitul și-a continuat drumul pe DN1 până la intersecția cu strada care duce către localitatea Corbeanca, unde a întors mașina, revenind către Otopeni. Când a ajuns în locul în care îi lăsase pe inculpat și pe victima, i-a văzut din nou pe cei doi, împreună, însă aceștia traversaseră strada.

În momentele ulteriore, inculpatul a tras-o cu forța pe victimă în pădurea care mărginește drumul public, unde a întreținut relații sexuale prin constrângere cu aceasta (cu prilejul autopsiei s-a constatat că victima a prezentat leziuni specifice unui act sexual constrâns, atât la nivel vaginal, cât și la nivel anal). După ce a violat-o, inculpatul a ucis victima, prin comprimare toracică și prin strangulare (comprimare cervicală).

Inculpatul a acoperit apoi cadavrul cu vegetație (frunze uscate), pentru a îngreuna descoperirea acestuia. (sursa : referat Parchetul General)

Procurorii spun că au probat că Nicolae Vlad este autorul crimei prin probe ADN. În raportul științific s-a constat că studenta japoneză a fost mușcată de Nicolae Vlad. Procurorii mai spun și că Nicolae Vlad a fost spus unui test poligraf care a relevat că „inculpatul a manifestat modificări specifice comportamentului simulat cu privire la întrebările relevante în cauză”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Răspuns final pentru Simona Halep. Se decide totul pe 5 iulie
Doliu la Hollywood. A murit un actor faimos din „Titanic” și „Stăpânul Inelelor”
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ