• Publicat:
Știri

Crima din Piața Constituției | Încă patru persoane reținute – VIDEO

Crima din Piața Constituției | Încă patru persoane reținute – VIDEO
Poliția Capitalei anunță, joi, că încă patru persoane au fost reținute în cazul crimei din Piața Constituției, de la sfârșitul lunii septembrie, trei dintre ele fiind plasate în arest preventiv. În cauză sunt în spatele gratiilor în total 11 persoane.

Poliția Capitalei a anunțat, joi, că au fost făcute percheziții domiciliare, în urma cărora au fost duse la audieri trei persoane. Față de acestea Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pentru omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul zilei de joi, cei trei bărbați au fost arestați preventiv, iar un alt bărbat implicat a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

În acest dosar, se află în arest preventiv alte șapte bărbați.

Polițiștii au efectuat în data de 4 octombrie, 21 de percheziții domiciliare în București în dosarul crimei din Piața Constituției, potrivit unui anunț al Parchetului de pe lângă Tribunalul București, verificările fiind începute la aproape o săptămână de la bătaia din centrul Capitalei, în urma căreia un om a murit.

Cercetările în acest caz sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Video: Poliția Capitalei 

 

Tags:
Inchide