CRISTIAN GOG, câștigătorul ROMÂNII AU TALENT, a făcut spectacol la HAPPY HOUR. Ce le răspunde celor care îl acuză de „trucuri ieftine”

Publicat: 23/05/2012, 11:23
Actualizat: 26/05/2012, 17:08

Câștigătorul ROMÂNII AU TALENT, mentalistul Cristian Gog, a venit la HAPPY HOUR să povestească experiența de după câștigarea concursului și a celor 120.000 de euro. „Pe mine nu mă interesează ce scrie în presă despre mine, soția este puțin mai afectată, dar îi spun să nu pună la suflet. Cred că o persoană despre care nu se scrie și care nu e contestată nu e importantă”, a declarat Cristian Gog, la începutul emisiunii.

El a declarat că nu vrea să le răspundă contestatarilor, celor care spun că folosește „trucuri ieftine”. „Sunt primul mentalist care a câștigat un show de tip Got Talent și am făcut asta prin voturile oamenilor”, a declarat câștigătorul „Românii au talent„.

„Persoanele care îmi spun că sunt șarlatan și că i-am păcălit vor înțelege, peste câțiva ani, că totul a fost doar pentru divertisment”, a mai spus Cristian Gog.

Cristian Gog a venit la „Happy Hour” cu o cutie cu mai multe linguri, iar Cătălin Măruță a ținut să precizeze că acestea nu sunt „cu balamale”, așa cum declarase magicianul Iosefini.

Înainte de a începe numărul de magie din studioul „Happy Hour”, Cristian Gog și-a dat jos toate inelele, inclusiv verigheta, pentru că în trecut a fost acuzat că acestea ar face parte din „recuzita” sa.

Pentru primul truc, Cristian Gog i-a dat lui Cătălin Măruță să țină un cui în mână și, după ce prezentatorul a încleștat pumnul, mentalistul a început să îndoaie metalul. „Simt că mă înțeapă, tot mai tare”, a declarat la un moment dat Cătălin Măruță.

Când a deschis pumnul, Măruță a observat cum cuiul se îndoise în mâna sa. „Reacția ta a spus totul”, a precizat Gog, văzând că prezentatorul este uimit.

Apoi, Cristian Gog a chemat o spectatoare din platou și a pus-o să aleagă două linguri dintre cele aflate pe masă. „S-a spus că lingurile acestea au balamale și că nu sunt solide. Vreau să demonstrez că nu sunt nici de galiu (n.r. metal care se topește la 29 de grade Celsius), cum m-au acuzat unii”, a spus Gog, care a adus un aprinzător cu o flacără de 1.300 de grade.

Gog i-a pus pe Cătălin Măruță și spectatoarea din platou să țină lingura în mână și să urmărească mișcarea pe care o face el. Mentalistul a atins de mai multe ori lingura, iar aceasta a început să se îndoaie. La fel s-a întâmplat și când Cătălin Măruță a ținut lingura în mână și Gog și-a plimbat palma pe deasupra acesteia.

El a ținut o lingură în dreptul feței și, fără să o atingă, aceasta a părut că se îndoaie singură.

Încă neîncrezător, Cătălin Măruță l-a întrebat pe Gog dacă poate să și rupă o lingură. „O să încerc, nu garantez că o sa-mi iasă”, a declarat mentalistul.

„Vreau să credeți că eu, ca om, am puterea să modific consistența acestui metal. Dacă reușesc să mă concentrez, ceva fantastic se va întâmpla”, a mai spus Gog.

Mentalistul a început să balanseze lingura pe deget, până când aceasta s-a rupt în două.

După pauză, câștigătorul emisiunii „Românii au talent”, difuzat de Pro Tv, a mai invitat o spectatoare ca să îl ajute la un alt număr. „Am cu mine un pliculeț de zahăr, este sigulat. Te rog să îl verifici”, i-a spus Gog tinerei.

După ce plicul de zahăr a fost întors pe toate părțile, mentalistul l-a desfăcut de la un capăt și și-a turnat conținutul în pumn. Acesta i-a spus tinerei din public că zahărul va dispărea din pumnul lui, doar dacă aceasta va sufla cu putere în direcția mâinii sale.

Atunci când a deschis pumnul, zahărul dispăruse. „Vrei ca zahărul să reapară”, a întrebat-o Gog pe spectatoare. Pentru ca acest lucru să se întâmple, mentalistul a închis din nou pumnul și a pus-o pe tânăra din public să sufle din nou. Când a desfăcut pumnul, zahărul a început să curgă în palma spectatoarei.

La final, Cristian Gog și-a bătut un cui în față. „Vrea ca cineva să îl verifice, să îl îndoaie”, a spus acesta uitându-se spre public. „Nu vreau să zică lumea că suntem înțeleși”, a completat câștigătorul marelui premiu de la „Românii au talent”.

Cătălin Măruță a ținut să precizeze că cele două cuie pe care mentalistul le-a folosit au fost cumpărate de la un tâmplar, nu aduse de Cristian Gog. Cuiul a fost arătat la cameră și după ce i s-a verificat rezistența, câștigătorul marelui premiu a show-ului „Românii au talent” a chemat-o din nou pe tânăra care l-a asistat la numărul cu plicul de zahăr să îl ajute și de această dată.

„Înainte de a mi-l băga în cap o să vreau să îl dezinfectez. Dacă vreau să îmi bat un cui în cap am nevoie de un ciocan”, a mai spus Gog, iar Cătălin Măruță i-a adus ciocanul.

Apoi, Cristian Gog a început să își bată cuiul în față. „Până trece de os este mai greu”, a spus mentalistul în timpul numărului și a ținut să precizeze: „Nu încercați așa ceva acasă!”.

După ce și-a introdus cuiul în nas, câștigătorul de la „Românii au talent” a rugat-o pe tânăra din public să îl ajute să își scoată cuiul. „Prinzi cu mâna de el și gata”, a spus Cristian Gog.

Pentru a demonstra că cuiul folosit de mentalist era unul veritabil, Cătălin Măruță l-a bătut în două scânduri de lemn. „Ești foarte tare”, a conchis Măruță.


Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune...
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Anunţul momentului! Este vorba despre Florin Piersic
ȘOCANT: ce conținea peștele macrou care i-a adus moartea fetiței de 4 ani din Călărași
După 10 de ani de muncă pe un vas de croazieră, Claudiu s-a întors în...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cutremur în Prima zi de Paște! Unde a avut loc și ce magnitudine a înregistrat
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Inventatorul REVOLVERULUI avea o PERSPECTIVĂ NEOBIȘNUITĂ asupra PĂCII!
SUA, în stare de șoc. A MURIT la Casa Albă. Medicii au privit neputincioși
Exclusiv: Fosta iubită a lui Philipp Plein explodează. Ce acuzații îi aduce româncei Andreea Sasu
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Cum a schimbat Charles Darwin înțelegerea evoluției pe Pământ