UPDATE. Cristian Popescu Piedone neagă informațiile potrivit cărora este infectat cu coronavirus: ”NU sunt infectat cu noul coronavirus”

UPDATE. Cristian Popescu Piedone neagă informațiile potrivit cărora este infectat cu coronavirus: ”NU sunt infectat cu noul coronavirus”
Cristian Popescu Piedone s-a înțeles cu Partidul Social Democrat
Publicat: 18/09/2020, 12:12
Actualizat: 06/04/2021, 14:41
Candidat la Primăria Sectorului 5, Cristian Piedone, neagă informațiile apărute în presă și arată că nu are coronavirus. Piedone arată că doar fiica lui este infectată, dar testul său a ieșit negativ

”În cursul zilei de joi, 17.09.2020, Realitatea Plus a difuzat un material în care se susține că eu, Cristian Popescu Piedone, aș fi infectat cu noul coronavirus. Totul după o postare pe pagina mea de Facebook în care anunțam că fiica mea a fost infectată și că mi-am făcut și eu testul COVID-19.

La acel moment, eu nu aveam niciun răspuns din partea medicilor, nu știam care este rezultatul. Niciun jurnalist de la Realitatea Plus nu m-a contactat să mă întrebe care este diagnosticul. Ulterior, mai multe publicații online și posturi de televiziune au preluat știrea fără să verifice veridicitatea informațiilor.

Am primit rezultatul testului și NU sunt infectat cu noul coronavirus.

Pentru corecta informare a opiniei publice, vă solicit pe această cale să difuzați o dezmințire în același format și cu aceeași vizibilitate ca materialul pe care l-ați difuzat/ publicat online la care am făcut referire mai sus, în vederea rectificării informațiilor prezentate opiniei publice.

Solicit Realitatea Plus să publice o dezmințire în baza dreptului la replică și a codului deontologic de care se prevalează instituțiile de presă”, scrie Cristian Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone despre fiica sa

Candidatul la Primaria Sectorului 5 anunta că fiica sa este diagnosticată cu coronavirus atunci când a fost nevoită să-și facă testul de COVID pentru a fi primită la spital, deoarece este alergică la ambrozie. Chiar dacă nu avea niciun simptom, testul tinerei a ieșit pozitiv.

„Fiica mea a mers la medic pentru a face mai mult analize pentru că este alergică la ambrozie. Medicii i-au cerut să facă și un test COVID-19, iar în cursul zilei de marți a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. În acest moment se află în izolare la domiciliu pentru că este asimptomatică”, a scris Piedone pe Facebook.

Potrivit Realitatea Plus, și rezultatul testului lui Cristian Popescu Piedone ar fi ieșit pozitiv.

Potrivit Realitatea Plus, politicianul a fost pe stradă pentru campanie chiar în aceste zile, fără mască, în mijlocul alegătorilor. Mai mult, conform sursei, el a vorbit cu oamenii fără a respecta regulile de distanțare

Curtea de Apel București începe judecarea apelului în dosarul ”Colectiv”

Magistrații de la Curtea de Apel București vor judeca vineri primul termen al apelului din dosarul Colectiv în care Tribunalul București a emis pedepse pentru fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone, funcţionari din primărie, patronii clubului, doi pompieri, pirotehnişti şi reprezentaţii unei firme de artificii

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase