CRUZIME. Ce pedepse au primit patru indivizi care au violat o femeie în fața soțului. Fapta i-a îngrozit chiar și pe anchetatori!

CRUZIME. Ce pedepse au primit patru indivizi care au violat o femeie în fața soțului. Fapta i-a îngrozit chiar și pe anchetatori!
CRUZIME. Ce pedepse au primit patru indivizi care au violat o femeie în fața soțului. Fapta i-a îngrozit chiar și pe anchetatori! - Foto: Adevărul.ro
Publicat: 19/05/2020, 11:52
Actualizat: 19/05/2020, 11:53

Cei doi soți au fost luați „la ocazie” de patru indivizi, din fața Primăriei Mitocu Dragomirnei, județul Suceava.

În loc să fie duși la destinație, oamenii au ajuns pe un câmp într-o localitate din apropiere, scrie adevărul.ro.

Elvis Betean, un tânăr de etnie romă, a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Suceava la 11 ani și 10 luni de închisoare pentur viol, tâlhărie și lipsire de libertate. El e unul dintre cei patru indivizi care, în noaptea de 18 spre 19 septembrie 2016, au violat cu bestialitate o femeie de 59 de ani, în fața soțului acesteia.

În același dosar au mai fost condamnați: Ioan Gheorghe Cuţitariu – 11 ani şi patru luni de închisoare; Marius Nicolae Darie, în vârstă de 19 ani, din Şcheia – 15 ani şi 8 luni de închisoare; Benone Rîpă, în vârstă de 26 de ani, din Şcheia- 18 ani şi 6 luni de închisoare.

Cei doi soți au fost sechestrați și duși pe un câmp din localitatea Dărmănești, unde au trăit clipe de coșmar. Anchetatorii au fost șocați de natura faptelor. Femeia a fost violată de cei patru indivizi, iar bărbatul a fost forțat să privească chinurile acesteia.

Ulterior, cei patru violatori i-au tâlhărit pe cei doi soți și au fugit. Șocați de cele întâmplate, cei agresați nu au mers la poliție în ziua respectivă. Au așteptat 24 de ore ca să depună plângere, fapt ce a îngreunat ancheta și poliția a avut nevoie de șase luni ca să adune probe și să-i identifice pe făptași, care nu se aflau la prima abatere.

Secretul crunt al unei copile din Vâlcea, găsită spânzurată în pădure. Fata a fost violată, bătută și umilită de propriul tată / Întâlnirea cu mai mulți bărbați i-a pecetluit soarta

Georgiana Denisa Unchiașu era din localitatea Oteșani, Vâlcea și avea doar 15 ani când a fost găsită spânzurată într-o pădure din zonă.

În urmă cu o săptămână, tatăl fetiței a alertat autoritățile pentru a sesiza dispariția fiicei sale, la două zile după ce copila nu s-a mai întors acasă, scrie gazetavalceana.ro.

Timp de cinci zile, polițiștii au căutat-o pe fată în toată localitatea și au vorbit cu zeci de martori. Vineri, 15 mai, o localnică plecată să culeagă ierburi medicinale a găsit cadavrul copilei căutate într-o pădure, de pe dealurile din Oteșani. Minora s-a spânzurat de un copac.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase