CTP, despre traiseismul politic de la PSD la PNL: ”Scursurile Cernobilului politicii românești”/ Despre lipsa de reacție a șefului de stat și a PNL-ului: ”E vorba de celebra expresie „scopul scuză mijloacele”

Redactor:
Gândul
CTP, despre traiseismul politic de la PSD la PNL: ”Scursurile Cernobilului politicii românești”/ Despre lipsa de reacție  a șefului de stat și a PNL-ului: ”E vorba de celebra expresie „scopul scuză mijloacele”

Cristian Tudor Popescu a comentat lipsa de reacție a lui Klaus Iohannis cu privire la racolarea PNL-ului a parlamentarilor și liderilor PSD-ului, fiind ”o pereche de palme și un scuipat în imaginea PNL”. CTP face un atac atât la PSD, numindu-i pe cei care ”migrează” la PNL drept ”scursurile Cernobilului politicii românești”. Cât despre lipsa de reacție a președintelui Klaus Iohannis și a prim-ministrului, gazetarul spune că expresia care li se potrivesc este „scopul scuză mijloacele”

CTP: ”Este o pereche de palme și un scuipat în imaginea PNL ceea ce se întâmplă”

Cristian Tudor Popescu a comentat declarația șefului statului cu privire la racolarea PNL-ului a unor parlamanetari și lideri locali social-democrați, potrivit căruia  nu este de acord cu ceea ce se întâmplă, însă spunând totodată că nu poate controla acest aspect, CTP descriind lipsa de reactie ca ”o pereche de palme și un scuipat în imaginea PNL”

„Dl Iohannis a spus, a repetat, întrebat fiind «cum e dom’le, cu traseismul, cum e cu cei racolați acum, care vin de la PSD și sunt primiți cu brațele deschise de peneliști în partid – și în poziții în partid, în Palament?» La care dl președinte a spus: «nu sunt de acord cu traseismul, nu sunt de acord, eu am mai spus cu traseismul».

Știți cum vine asta? Ca și cum cineva îți trage două perechi de palme și îți trimite și o flegmă în ochi și tu spui: «nu sunt de acord cu asta». Exact așa. Este o pereche de palme și un scuipat în imaginea PNL ceea ce se întâmplă” , potrivit Digi24.

CTP despre cei care apeleaza la traseism politic, din PSD: Sunt scursurile cele mai radioactive ale acestui Cernobîl al politicii românești

Gazetarul spune că cei care apelează la traiseism politic, din PSD,  sunt ”scursurile de jos de tot”, precum ”în cercurile Infernului”, fiind ”scursurile Cernobilului politicii românești”. CTP critică lipsa de reacție a președintelui vis-a-vis de aceste mutări  care reprezintă un dublu discurs, comparativ cu cel raportat la ”grozaviile făcute de PSD”, o lipsa a unei ”urme în percepția morală a cetățenilor”.

”Când te apuci și iei tot felul de scursuri de la PSD – pentru că ăștia sunt o categorie interesantă, PSD are și el, ca în cercurile Infernului, la PSD sunt unii jos de tot. Scursurile cele mai radioactive ale acestui Cernobîl al politicii românești sunt cele care pleacă acum de la PSD și merg la PNL. Și ele sunt luate și dl Iohannis spune: «nu sunt de acord cu asta». Păi dacă nu ești de acord, trebuie să faci ceva, pentru că în fața acestei ignominii, acestei rușini strigătoare la cer în raport cu discursurile domniei sale față de grozăviile făcute de PSD, care sunt reale, să vii acum și să spui  «nu sunt de acord» și cu asta, basta ar trebui să lase niște urme în percepția morală a cetățenilor. Dar teamă mi-e că n-o să lase”.

Despre lipsa de reactie  a sefului de stat si a PNL-ului: ”E vorba de celebra expresie „scopul scuză mijloacele”

Explicația pentru o lipsa de reacție în cadrul PNL pe care o oferă CTP este că PNL-ul se folosește de orice resursă umană în această perioada în scop electoral, iar cea mai potrivită expresie este „scopul scuză mijloacele”

”De ce? Pentru că pe ce se bazează dl Iohannis, dl Orban, care fac urechea toacă acum, n-aude, n-a vede, se fac că plouă? Despre asta este vorba, la traseism și la racolări: e vorba de celebra expresie „scopul scuză mijloacele”. Noi vrem să câștigăm puterea acum și pentru asta ne vom folosi de orice mijloace, inclusiv de acestea”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

 

FOTO-ŞOC! Şi-a înşelat iubita însărcinată, cu o bombă sexy de doar 18 ani. Cum arată...
În sfârșit vești bune pentru români! Nimeni nu se aștepta la o asemenea minune
FOTO. Cele mai fierbinți ipostaze în care a apărut Alexandra Stan! A lăsat la vedere...
Ce avere uriașă avea Sean Connery! Cine sunt cei doi moștenitori ai faimosului actor
România, sancțiune GRAVĂ dacă nu termină cu poluarea! Termenul pe care ni l-a dat Europa
VIDEO Ciocniri în centrul Barcelonei între protestatari şi poliţie în urma restricţiilor de circulaţie
Marea Britanie intră în carantină timp de o lună. Boris Jonhson: Nimeni nu își dorește...
În sfârșit vești bune pentru români! Nimeni nu se aștepta la o asemenea minune
A intrat în baie peste soție și a găsit-o așa! Ce făcea femeia? Nici n-a...
Sexul din spatele porţilor lagărului de la AUSCHWITZ era ”răsplata” naziştilor pentru deţinuţi. Existau, desigur,...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
CARANTINĂ în România, din decembrie?! Vestea venită chiar în această seară
Klaus Iohannis, ANUNȚ ȘOC! Toți românii sunt vizați
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
„Suntem două mame cu trei copii.” Când banii câştigaţi în corporaţie nu au mai fost...
Top 3 cele mai pasionale zodii din horoscop. Sunt partenerii de viață ideali
Inchide