CTP, despre traiseismul politic de la PSD la PNL: ”Scursurile Cernobilului politicii românești”/ Despre lipsa de reacție a șefului de stat și a PNL-ului: ”E vorba de celebra expresie „scopul scuză mijloacele”

CTP, despre traiseismul politic de la PSD la PNL: ”Scursurile Cernobilului politicii românești”/ Despre lipsa de reacție  a șefului de stat și a PNL-ului: ”E vorba de celebra expresie „scopul scuză mijloacele”

Cristian Tudor Popescu a comentat lipsa de reacție a lui Klaus Iohannis cu privire la racolarea PNL-ului a parlamentarilor și liderilor PSD-ului, fiind ”o pereche de palme și un scuipat în imaginea PNL”. CTP face un atac atât la PSD, numindu-i pe cei care ”migrează” la PNL drept ”scursurile Cernobilului politicii românești”. Cât despre lipsa de reacție a președintelui Klaus Iohannis și a prim-ministrului, gazetarul spune că expresia care li se potrivesc este „scopul scuză mijloacele”

CTP: ”Este o pereche de palme și un scuipat în imaginea PNL ceea ce se întâmplă”

Cristian Tudor Popescu a comentat declarația șefului statului cu privire la racolarea PNL-ului a unor parlamanetari și lideri locali social-democrați, potrivit căruia  nu este de acord cu ceea ce se întâmplă, însă spunând totodată că nu poate controla acest aspect, CTP descriind lipsa de reactie ca ”o pereche de palme și un scuipat în imaginea PNL”

„Dl Iohannis a spus, a repetat, întrebat fiind «cum e dom’le, cu traseismul, cum e cu cei racolați acum, care vin de la PSD și sunt primiți cu brațele deschise de peneliști în partid – și în poziții în partid, în Palament?» La care dl președinte a spus: «nu sunt de acord cu traseismul, nu sunt de acord, eu am mai spus cu traseismul».

Știți cum vine asta? Ca și cum cineva îți trage două perechi de palme și îți trimite și o flegmă în ochi și tu spui: «nu sunt de acord cu asta». Exact așa. Este o pereche de palme și un scuipat în imaginea PNL ceea ce se întâmplă” , potrivit Digi24.

CTP despre cei care apeleaza la traseism politic, din PSD: Sunt scursurile cele mai radioactive ale acestui Cernobîl al politicii românești

Gazetarul spune că cei care apelează la traiseism politic, din PSD,  sunt ”scursurile de jos de tot”, precum ”în cercurile Infernului”, fiind ”scursurile Cernobilului politicii românești”. CTP critică lipsa de reacție a președintelui vis-a-vis de aceste mutări  care reprezintă un dublu discurs, comparativ cu cel raportat la ”grozaviile făcute de PSD”, o lipsa a unei ”urme în percepția morală a cetățenilor”.

”Când te apuci și iei tot felul de scursuri de la PSD – pentru că ăștia sunt o categorie interesantă, PSD are și el, ca în cercurile Infernului, la PSD sunt unii jos de tot. Scursurile cele mai radioactive ale acestui Cernobîl al politicii românești sunt cele care pleacă acum de la PSD și merg la PNL. Și ele sunt luate și dl Iohannis spune: «nu sunt de acord cu asta». Păi dacă nu ești de acord, trebuie să faci ceva, pentru că în fața acestei ignominii, acestei rușini strigătoare la cer în raport cu discursurile domniei sale față de grozăviile făcute de PSD, care sunt reale, să vii acum și să spui  «nu sunt de acord» și cu asta, basta ar trebui să lase niște urme în percepția morală a cetățenilor. Dar teamă mi-e că n-o să lase”.

Despre lipsa de reactie  a sefului de stat si a PNL-ului: ”E vorba de celebra expresie „scopul scuză mijloacele”

Explicația pentru o lipsa de reacție în cadrul PNL pe care o oferă CTP este că PNL-ul se folosește de orice resursă umană în această perioada în scop electoral, iar cea mai potrivită expresie este „scopul scuză mijloacele”

”De ce? Pentru că pe ce se bazează dl Iohannis, dl Orban, care fac urechea toacă acum, n-aude, n-a vede, se fac că plouă? Despre asta este vorba, la traseism și la racolări: e vorba de celebra expresie „scopul scuză mijloacele”. Noi vrem să câștigăm puterea acum și pentru asta ne vom folosi de orice mijloace, inclusiv de acestea”, a afirmat Cristian Tudor Popescu.

 

FOTO-BOMBA! Nu se aştepta nimeni sa posteze astfel de poze. Vedeta care a rupt netul...
A rămas însărcinată la Survivor România?! Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o...
FOTO. Antonia a pozat fără jenă sau inhibiții! Și-a arătat complet trupul într-un body prea...
Ce s-a ales de ea… Maria l-a părăsit pe Mihai Neşu în 2012 pentru că...
Simona Halep a primit cea mai dură lecție de la Sorana Cîrstea! Motivul pentru care...
Monica Pop a luat foc când a auzit ASTA: Doamne ferește! Ce s-a aflat despre...
Reuters: Un document neoficial al UE ar propune redesenarea graniţelor din zona balcanică
BANCUL ZILEI – Un primar află de la nevastă că a fost înșelat
În Italia au fost descoperite 16 persoane cu super-imunitate la Covid-19. Explicațiile specialiștilor
A rămas însărcinată la Survivor România?! Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o...
Un bebeluș cu TREI penisuri ULUIEȘTE medicii. „Asta da intrare în istorie”
Gata, s-a făcut anunțul oficial despre războiul între Rusia și Ucraina! Ce pregătesc americanii
Horoscop 17 aprilie 2021. Zodia care își rezolvă multe probleme astăzi
Moment de infarct la „Războiul Depozitelor”. Ce a descoperit un bărbat într-o boxă cumpărată cu...
ULTIMA ORĂ! O moarte fulgerătoare. Din păcate, medicii nu au mai avut ce face. Ştirea...
Bicarbonatul de sodiu, pe post de medicament. 7 întrebuinţări de care nu știai
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Povestea uneia dintre cele mai puternice femei de afaceri din România. Ea a creat împreună...
Inchide