• Publicat:
Știri

#cugandullaanimale. Imagini de o brutalitate ieșită din comun: Un cioban a fost filmat în timp ce lovește cu bâta un câine ciobănesc – VIDEO

#cugandullaanimale. Imagini de o brutalitate ieșită din comun: Un cioban a fost filmat în timp ce lovește cu bâta un câine ciobănesc – VIDEO
Imagini tulburătoare au fost surprinse, duminică, pe platoul Padina - Peștera, din munții Bucegi. Un bărbat își bate fără milă câinele ciobănesc până îl lasă lat.

Imaginile au fost filmate de un turist și postate pe internet, scrie Târgoviște News.

Pe imagini se poate vedea cum bărbatul, alăuri de care este un alt individ, se repede asupra câinelui și îl lovește cu picioarele și cu o bâtă. Agresorul a fost identificat de polițiști, un cioban de 45 de ani din județul Dâmbovița, care este proprietarul ciobănescului.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Acesta le-a explicat anchetatorilor că și-ar fi ieșit din minți după ce câinele a fugit de la stână și s-a dus în zona turiștilor. Oamenii legii au deschis un dosar penal pe numele bărbatului pentru torturarea animalului.

Potrivit legii nr. 205/2004, rănirea sau schingiuirea animalelor se consideră infracțiune și se pedepsește cu amendă sau cu închisoare de la trei luni la un an.     

Gândul a lansat campania „Cu gândul la animale„. Dacă ați fost martori la cazuri de abuzuri comise față de animale, nu ezitați să ne trimiteți imagini sau clipuri video la adresa [email protected]. Vă mulțumim anticipat!

Foto: Captură

 

Inchide