Cum s-a desfășurat ATACUL ASUPRA ELEVULUI din Argeș. „Agresorul a fugit prin râu și s-a dus acasă, s-a dezbrăcat de hainele ude și a așteptat Poliția”

Cum s-a desfășurat ATACUL ASUPRA ELEVULUI din Argeș. Agresorul a fugit prin râu și s-a dus acasă, s-a dezbrăcat de hainele ude și a așteptat Poliția
Publicat: 23/10/2012, 09:32
Actualizat: 27/03/2019, 10:19

Elevul care a fost înjunghiat, luni după-amiază, în localitatea Leordeni, județul Argeș, a plecat de la școală cu microbuzul, iar în drum spre casă a fost așteptat de agresor și de fratele acestuia care l-au bătut, apoi adolescentul de 17 ani l-a tăiat cu un cuțit la abdomen și la spate.

Din primele cercetări a reieșit că agresiunea a avut loc pe un drum agricol din comuna Leordeni, satul Budișteni, în urma unui conflict mai vechi dintre victimă și fratele agresorului, un băiat de 11 ani.

„Locul comiterii faptei este la circa 1,5 kilometri de școala generală din Budișteni, unde învață elevul de 14 ani, iar agresiunea a avut loc după ce acesta coborâse din microbuzul specializat pentru transportul elevilor. A fost înjunghiat la aproape 150 de metri de casă. Agresorul, un adolescent de 17 ani, l-a lovit pe elev cu un briceag în abdomen și în spate și a fugit prin râu și s-a dus acasă, unde s-a dezbrăcat de hainele ude și a așteptat Poliția. Azi (n.r. – luni), victima a avut o ceartă cu fratele mai mic al agresorului, cel de 11 ani, care este la școală”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Argeș, comisar șef Dănuț Dinu.

Oamenii legii au stabilit, în urma verificărilor, că agresorul mai este cercetat într-un dosar, după ce a folosit o macetă pentru a se apăra de câțiva tineri care l-au atacat în curte.

„Echipa operativă deplasată la fața locului a identificat în scurt timp autorul agresiunii, un tânăr de 17 ani, nu de 16 cum s-a știut inițial, din comuna Leordeni, fără ocupație, fără antecedente penale, aflat în abandon școlar după absolvirea a zece clase. (…) Agresorul mai e cercetat într-un dosar în care a folosit o macetă pentu a se apăra de câțiva tineri care l-au atacat în propria curte”, a mai spus Dănuț Dinu.

Conform sursei citate, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe și port, fără drept, de cuțit.

În prezent, elevul înjunghiat este internat în Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Potrivit medicului Emanuel Ionescu, pacientul „a avut noroc”, întrucât, deși loviturile de cuțit au fost aproape de splină și de rinichi, organele nu au fost afectate.

„Sunt două plagi înjunghiate de cuțit, una lângă splina și stomac, cealaltă lânga un rinchi, dar tăieturile nu au afectat organele interne. Băiatul e conștient, vom explora plăgile în profunzime, cert este că viața pacientului nu este în pericol sub nicio formă, nu are hemoragie internă, nu i-a scăzut tensiunea, se poate spune că a avut noroc”, a declarat medicul Emanuel Ionescu de la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Rudele victimei spun că nu este pentru pentru prima dată când copiii din sat sunt bătuți, susținând că Poliția nu intervine eficient.

Tatăl elevului înjunghiat afirmă că l-a găsit pe fiul său zăcând într-un șanț, plin de sânge.

„Copilul a fost înjunghiat în spate și în torace, l-a atacat și l-a înjunghiat, l-a aruncat în șanț, era acolo plin de sânge, dar era conștient. Se cunosc cu băiatul meu, s-au mai luat de el. Ieri (n.r. – duminică) i-am zis mamei lor să îl lase în pace, iar azi l-au înjunghiat. L-au salvat niște colegi care m-au și anunțat. Agresorul de 17 ani, care a lovit cu cuțitul, este un tânăr care a abandonat școala și a mai creat probleme în comunitatea din Leordeni, Argeș”, a declarat tatăl copilului înjunghiat, George Mazilu.

La rândul său, agresorul spune că a vrut doar să-l sperie pe elevul de 14 ani, care a avut un conflict cu fratele său mai mic.

„Am înjunghiat un băiat, am avut niște probleme cu el, nu am vrut să-i tai gâtul, nu este adevărat. Mi-a bătut fratele meu mai mic, am luat briceagul ca să-l speri, nu să-l omor. Nu curgea mult sânge, nu avea cum să moară, era o pată”, a declarat atacatorul.

Un elev de 14 ani a fost înjunghiat cu un cuțit în spate și în burtă, luni, de către un adolescent de 17, în localitatea Leordeni, județul Argeș, victima fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Cum mai arată Diana Gureșoaie, „Strâmba lui Dodel”. Fosta iubită a lui Cristi Tănase...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Șoferii care circulă prea încet, „vânați” cu drona - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Surpriză pentru posesorii de iPhone-uri vechi. Ce funcție lansează Apple
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Viteză fără precedent! O universitate a creat Internetul de 4,5 milioane de ori mai rapid