Cumpănașu arată o scrisoare trimisă de Dincă familiei Măceșanu: Eu sunt criminalul. Am făcut atâta lume de rușine, dar vă asigur că e un dosar beton

Cumpănașu arată o scrisoare trimisă de Dincă familiei Măceșanu: Eu sunt criminalul. Am făcut atâta lume de rușine, dar vă asigur că e un dosar beton
Publicat: 26/01/2020, 14:44

Redăm mai jos integral scrisoarea prezentată de Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook:

„Familiei Măceșanu

Nu doresc să vă fac suferința și mai grea deoarece vă înțeleg cât de mult vă doriți să apară vie Alexandra acasă. Vă scriu aceste rânduri pentru că am văzut în toate interviurile dumneavoastră că aveți atât de mult bun bun simț și vorbiți doar de ce simțiți în legătură cu Alexandra. Nu jigniți pe nimeni, mai ales pe mine, deși recunosc că merit din partea dumneavoastră tot felul de jigniri, blesteme, păreri, amenințări și tot felul de cuvinte. Le merit pe toate pentru fapta mea nesăbuită și comportamentul meu față de Alexandra. Aveți toți din familia Măceșanu mult mai mult de 7 ani, chiar dacă sunteți din Reșca nu are importanță unde ne naștem fiecare dintre noi, important este că ați primit o mare educație de la părinții dumneavoastră. De aceea vă comportați chiar în aceste momente foarte, foarte grele din viața dumneavoastră foarte normal.

Eu vă stimez, vă respect și vă urez multă, multă sănătate tuturor din familia Măceșanu chiar dacă eu sunt acel criminal al Alexandrei. Vă scriu aceste rânduri din respect pentru Alexandra și dumneavoastră pentru că nu pot să înțeleg de unde aveți puterea în aceste momente foarte grele din viețile dumneavoastră să folosiți public acest bun simț de a nu mă jigni și a dispune de un așa mare caracter, chiar dacă altor persoane le lipsesc, deși nu se află în situația dumneavoastră. Sunteți destul de supărați și nu doresc ca eu să vă supăr și mai tare, dar vă rog să nu mai credeți în tot felul de speculații și păreri, ce zic toți așa-ziși specialiști ce le place să dea interviuri la televizor și să-și facă publicitate pe seama Alexandrei.

Vă rog să fiți sinceri și să spuneți la tv pe post când a fost Cumpănașu în ultimii 10 ani la dumneavoastră la țară și de câte ori a vorbit cu Alexandra. La televizor se dă acest Cumpănașu foarte afectat de suferința familiei Măceșanu, de aceea dorește să strângă semnături pentru el pentru a avansa în alegerile parlamentare. Nu că-i pasă de suferința ce o aveți în aceste momente. El joacă rolul lui Iuda din Cina cea de taină și pentru interesul personal este în stare să joace orice teatru ieftin. Părerea mea că acest Cumpănașu este un impostor ce este aliat cu alții, de Tonel și o altă persoană ce bate câmpii cum este Obârșanu. Nu vă mai luați după ei pentru că pe dumneavoastră vă reprezintă avocatul Moldovan, nu cei trei amețiți de bat câmpii.

Îmi dau seama că am făcut atâta lume de rușine, orașul Caracal întreg, cunoștințe, amici, prieteni și familia, toți aceștia nu au nicio vină pentru ce am făcut eu, că nu am fost îndemnat de nimeni. Vă rog cu tot regretul, nu vă mai luați după acești nebuni ce-și dau cu părerea și tot timpul acuză organele că nu și-au făcut treaba lor și nu și-o fac, dar vă asigur că este un dosar cu probe beton din partea tuturor Organelor (scris cu majusculă, spune Alexandru Cumpănașu – n.r.).

Dumnezeu s-o aibă în pază și să se odihnească în pace că Alexandra nu are nicio vină pentru ce i s-a întâmplat doar că într-un moment nepotrivit, în speranța că va fi salvată așa cum am auzit eu acum că i s-a promis ei la telefon. Când eu am revenit acasă din oraș era altă persoană, avea un alt tupeu în discuția cu mine și a fost mai agresivă în cuvintele ce mi le adresa. Eu fiind un tip mai vulcanic, am fost scos din fire și i-am dat un pumn, lovindu-se foarte tare cu capul de ciment, dându-i imediat sânge pe nas și urechi. Dar de moment nu am realizat ce am făcut, doar după aceea peste 20-30 de minute, dar nu se mai putea face nimic, doar am constatat decesul și totul a urmat conform declarației mele.

Vă rog să aveți încredere în anchetatori, pentru că dânșii au destule probe în legătură cu Alexandra. Nu este așa cum susțin acești scelerați, că mă ajută pe mine să scap nepedepsit Organele de cercetare. Eu vă spun că eu sunt criminalul ce am omorât-o pe Alexandra. Îmi asum această crimă. Dumnezeu să o aibă în grijă pe Alexandra.

Vă rog să nu mai faceți publică această scrisoare. Nu pentru că mă tem de ceva, dar o să dați naștere la o altă discuție fără sfârșit. Aveți încredere în probele Anchetatorilor.

Dincă V. Gheorghe, azi, 14 ianuarie 2020″, potrivit documentului citit de Alexandru Cumpășanu.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițianu au fost trimiși în judecată miercuri, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre. Potrivit procurorilor DIICOT, Dincă a răpit-o, în 14 aprilie 2019, pe Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani, a dus-o la casa sa din Caracal, unde a ținut-o timp de trei zile imobilizată de pat, legată la ochi și a violat-o de mai multe ori.

În 24 iulie 2019, Dincă a răpit-o din comuna Dobrosloveni, județul Olt, pe Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, și a dus-o la locuința sa din Caracal. Și cea de-a doua victimă a fost imobilizată de pat cu un lanț, legată și violată.

El este acuzat că a sunat familia tinerei pentru a induce ideea că aceasta a plecat din România, iar când s-a întors acasă, Acesta a observat că fata a reușit să desfacă lanțul cu care era legată de pat, să își scoată banda adezivă de la ochi și că ținea în mână un telefon vechi găsit în cameră. Atunci, Dincă a lovit-o, a sugrumat-o provocând decesul, apoi i-a ars trupul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
Temu şi Shein, verificate la sânge de ANPC. La ce nereguli sunt atenţi inspectorii
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Cadavrul unei femei a fost descoperit în dulapul din dormitor. Polițiștii l-au reținut pe principalul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Vestea DESPRE PENSII pe care o așteptau milioane de români. SE PREGĂTEȘTE egea la Guvern
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Poluarea cu metan, acum mai ușor de observat ca niciodată din spațiu