Dan Cristian Popescu anunță când se deschide o importantă piață din Capitală: Va avea cele mai mici prețuri și reduceri pentru pensionari! – FOTO

Dan Cristian Popescu anunță când se deschide o importantă piață din Capitală: Va avea cele mai mici prețuri și reduceri pentru pensionari! - FOTO
Dan Cristian Popescu anunță când se deschide o importantă piață din Capitală: Va avea cele mai mici prețuri și reduceri pentru pensionari! / Sursă FOTO: Dan Cristian Popescu - Facebook
Publicat: 11/09/2020, 11:19

Actualul viceprimar al Sectorului 2 din Capitală și candidatul PSD pentru conducerea primăriei, Dan Cristian Popescu, a anunțat că o importantă piață din București, „Piața Românilor”, va fi deschisă pe 19 septembrie.

Dan Cristian Popescu a făcut anunțul pe pagina sa oficială de Facebook, punctâtnd faptul că va fi „singura piață din București care comercializează doar produse tradiționale și va avea cele mai mici prețuri din Sectorul 2”.

Dan Cristian Popescu: „Piața Românilor”, cu cele mai mici prețuri din Sectorul 2 și reduceri pentru pensionari

„Pentru că #Aca2ă nu lăsăm pe nimeni în urmă și știm nevoile și problemele locuitorilor din sectorul 2, în Piața Românilor pensionarii vor avea o reducere de 26% la toate produsele. Prin această reducere vrem să compensăm diferența pe care Guvernul României a furat-o pensionarilor prin decizia nedreaptă de a majora pensiile cu doar 14%, față de cele 40 de procente promise. Mai mult, studenții care învață în sectorul 2 vor avea, de asemenea, o reducere de 15% la toate produsele cumpărate. Aca2ă doar oamenii contează! Singurul scop al candidaturii mele este bunăstarea semenilor mei!”, scrie candidatul PSD la Primăria Sectorului 2.

„Piața Românilor”, numită de fapt Piața Cremenița deoarece este situată pe strada cu același nume, se află în cartierul Colentina din București.

Dan Cristian Popescu, în cursa pentru Sectorul 2: „Cetățenii sunt mai inteligenți decât politicienii”

Dan Cristian Popescu, actual candidat al PSD la Primăria Sectorului 2, a precizat într-un dialog cu jurnalistul Ion Cristoiu, că și-a dorit să rămână în cursa electorală pentru Sectorul 2 din respect pentru cetățeni și proiectele pe care le-a inițiat. În același timp, viceprimarul S2 nu exclude în viitor să candideze la Primăria Generală a Capitalei.

„În sondajele făcute în PNL eram persoana cu cele mai mare șanse pentru a candida la Primăria Capitalei. Eu nu am cerut lucru. Am considerat că trebuie să-mi fac treaba la Sectorul 2, după care ar putea fi o soluție și pentru București. Vorbim aici de mordernizarea sistemul de școli, zona de curățenie și reciclare”, a explicat Dan Cristian Popescu.

„Electoratul nu este al unui partid”

Întrebat de jurnalistul Ion Cristoriu pe ce se bazează, ținând cont că electoratul PSD este diferit de cel al PNL, Dan Cristian Popescu a amintit că stânga și dreapta rămân, în esență, noțiuni relative.

Cetățenii sunt mai inteligenți decât politicienii. Este un lucru pe care l-am spus atunci când am deschis parcurile. Ei nu privesc lucrurile așa îngust ca politicienii, cu stânga și dreapta. Cetățenii vor un trai mai bun, vor lucruri concrete pentru ei, prin urmare, vor politicieni care să-i ajute. Nu îi interesează că sunt de la un partid sau altul. Electoratul nu este al uni partid. Oamenii sunt foarte inteligenți și ei votează în interesul lor. Cei care tranzacționează electorale cum ar fi ale lor greșesc”, a mai declarat viceprimarul Sectorului 2 la CristoiuTV.

Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
EXCLUSIV | El este presupusul amant al Irinei! Cu el l-a 'tradus' pe Dragne
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Bolile în funcție de grupa de sânge. Cine riscă să facă mai ușor diabet
FOTO EXCLUSIV. Ea este moștenitoarea „imperiului” pe care îl construiește Răzvan Burleanu! Primele imagini
Corina Creţu: În România, salariul minim ar fi aproximativ 3.500 lei dacă s-ar aplica indicatorul...
ROMÂNII care stau la bloc își încarcă mașinile ELECTRICE în acest mod bizar
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
VIDEO. Cum arată capsulele pentru sinucidere asistată în 30 de secunde
EXCLUSIV | El este presupusul amant al Irinei! Cu el l-a 'tradus' pe Dragne
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
O firmă din Constanța APROVIZIONĂ BANCA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI cu BRÂNZĂ
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Este 24 decembrie 2021 zi liberă? Lista completă a zilelor de vacanță pentru sărbătorile de...
Lovitură uriașă pentru Ungaria! Undă de șoc de la Bruxelles. Ungurii sunt terminați
Paul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...