Dăncilă, mesaj cu ocazia Zilei internaționale a copilului: România are copii valoroși, talentați și creativi

Redactor:
Politic
Dăncilă, mesaj cu ocazia Zilei internaționale a copilului: România are copii valoroși, talentați și creativi
Premierul Viorica Dăncilă transmite, într-un mesaj cu ocazia zilei de 1 Iunie, că România are copii valoroși, talentați și creativi, al căror potențial poate fi pus în valoare prin efortul comun al întregii societăți.

„România are copii valoroși, talentați și creativi, al căror potențial îl putem pune în valoare prin efortul comun al întregii societăți. Ne dorim pentru ei ce este mai bun, iar reușitele lor, la școală, în dezvoltarea personală sau în diferite competiții la care participă reprezintă o garanție că România pășește cu dreptul spre viitor. (…) Pregătirea pentru responsabilitățile care îi așteaptă ca adulți începe de acum. De aceea, susținem orice inițiativă care îi ajută să-și descopere și să-și dezvolte de timpuriu aptitudinile. Ne dorim cât mai multe exemple de bune practici cum este proiectul-pilot de educație antreprenorială digitalizată Kidibot Start-Up România, lansată de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale”, transmite premierul Viorica Dăncilă, într-un mesaj de 1 Iunie.

Liderul de la Palatul Victoria precizează că prima ediție a proiectului-pilot de educație antreprenorială digitalizată Kidibot Start-Up România s-a dovedit un succes prin interesul manifestat de copii să participe la concursul lansat în cadrul acestui proiect.

„Am fost onorată să-i primesc de curând, la Palatul Victoria, pe copiii și adolescenții care s-au implicat în redactarea „Declarației de la București a copiilor din Uniunea Europeană” privind participarea lor la luarea deciziilor la nivel național și european – o inițiativă lansată sub auspiciile Președinției României la Consiliul UE. Este dovada seriozității cu care copiii și tinerii noștri se gândesc la viitorul lor și al proiectului european. Ne dau toate motivele să fim mândri de ei și să-i susținem. Le doresc tuturor copiilor să crească sănătoși, motivați să învețe și să-și croiască un drum frumos în viață, pentru ca și ei, la rândul lor, să poată fi un exemplu bun de urmat pentru generațiile viitoare. ​La mulți ani, copiilor români, la mulți ani, copiilor din întreaga lume!”, a mai transmis Viorica Dăncilă.

Foto: Hepta

Inchide